L’Spar Citylift Girona organitza un bus pels aficionats que vulguin desplaçar-se a Montpellier

L’Spar Citylift Girona organitza un bus pels aficionats que vulguin desplaçar-se a Montpellier

46812817631_aa7b0807ff_kDijous vinent, dia 28 de març, és la data marcada per la celebració del partit de tornada de les semifinals de l’Eurocup Women que es disputarà a Montpellier.

Es tracta d’un paquet tancat, que consta d’entrada i autobús pel preu de 30 €. La sortida serà a les 16 hores del dijous 28 de març des del pàrquing de Fontajau, i la previsió és que tota l’expedició gironina arribi una hora abans del matx, que començarà a les 20 hores.

El club ha arribat a un acord amb el BLMA Montpellier per tal de tenir disponibles fins a 50 localitats en el pavelló francès. Per tal de realitzar la reserva, els abonats de l’Spar Citylift Girona durant la temporada 2018-2019 tenen prioritat des d’avui mateix fins divendres a les 19 hores. A partir de llavors, els qui vulguin beneficiar-se del pack i no siguin abonats podran fer-ho –sempre subjectes a la disponibilitat de places lliures-.

La reserva s’ha d’efectuar de forma física a les oficines del club a Fontajau, dins l’horari de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores. També es podrà realitzar el pagament a l’accés d’entrades dels dos partits que aquesta setmana l’equip disputarà a Fontajau: dijous 21 davant Montpellier i o Gernika diumenge 24.

Per a tots aquells que vulguin donar suport a l’equip però prefereixin anar-hi pel seu compte, tenen l’opció de comprar directament les entrades a la pàgina web del BLMA Montpellier, en aquest enllaç: https://billetterie-blma.antalyasoft.fr/

Attachment