L’UNI CAU A LA FINAL DE LA LLIGA CATALANA CONTRA EL SEDIS BÀSQUET

L’Spar Girona ha caigut a la final de la Lliga Catalana contra el Cadí La Seu. Tot i el bon primer quart, les urgellenques han imposat el seu joc des del segon parcial, frenant el nostre ritme ofensiu gràcies a la zona i l’alternança en defensa. Júlia Soler ha estat la MVP de la final, amb 21 punts i 17 de valoració.

Magarity, a un altre nivell
D’espectacle en espectacle. Si l’altre dia va ser el torn de Marianna Tolo, en la final el primer quart ha estat dominat per Regan Magarity. La sueca s’ha imposat a la pintura gràcies als seus moviments de peus, aportant 11 punts dels 21 de l’Uni en el primer parcial (12 a 21). S’ha de destacar el debut de Morgan Bertsch. La nord-americana també ha estat molt bé sota cistella, aconseguint els seus primers punts amb la samarreta vermella.

Canvi de xip local
Gran diferència del nivell del Cadí La Seu en el segon assalt. El parcial inicial de 5 a 0 ha obligat a Antoja a demanar temps mort. Tot i que Ygueravide, amb tres entrades calcades, ha tornat a diferenciar a les gironines (25 a 35), un gran final de Júlia Soler i Bair han situat a les urgellenques a només 4 punts (35 a 39).

Amb el pas per vestidors, ambdós conjunts han intentat imposar el seu ritme a la pista. El resultat ha estat un intercanvi constant de cistelles, on ha destacat  Júlia Soler des del triple (13 punts, 3/4 en triples) i el +4 final del Cadí gràcies als punts des de la línia personal (60 a 56).

Tot per decidir
Amb màxima igualtat en el marcador, Ramette ha inaugurat l’últim quart amb un triple des del logotip central (63 a 58). Tot i les ganes de l’Spar, una Júlia Soler espectacular ha mantingut l’avantatge local en el marcador (67 a 62). Sense gaires possibilitats, ha estat un triple de Canella el que ha canviat la dinàmica del final de l’enfrontament (71 a 69) i ambdós equips han jugat amb tot el final, destacant Ygueravide per part nostre i Soler i Bair pel Cadí. La capitana ha fet un triple a 9,1 pel final que ha aproximat a les nostres a només 1 punt. La falta personal ha estat ràpida, però Bair no ha fallat des de la personal (77 a 74). Amb 7 segons pel final, l’Spar ha tingut l’oportunitat per empatar el xoc, però el tir de Bertsch ha estat de dos, posant el 77 a 76 final.