MICHAELA ONYENWERE FITXA PER L’SPAR GIRONA

MICHAELA ONYENWERE FITXA PER L’SPAR GIRONA

La rookie del mes de maig de la WNBA jugarà a Fontajau la temporada vinent.

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb Michaela Onyenwere perquè l’ala-pívot vesteixi la samarreta gironina durant la temporada 2021-2022.

La jugadora, amb passaport nigerià, està competint actualment a la WNBA amb els New York Liberty, amb qui està fent una mitjana de 11,4 punts i 3,1 rebots per partit i és candidata a emportar-se el premi Rookie de la temporada.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, ha valorat la nova incorporació. “El fitxatge de la Michaela ens il·luisionaEns i·lusiona moltíssim des del club signar-la. Ens encanta veure que està fent la seva primera temporada a la WNBA i que estigui fent grans actuacions. El que perfilàvem que podia ser un fitxatge que ens ajudaria veiem que serà una jugadora molt important. Esperem que l’afició també li il·lusioni igual que nosaltres. A veure com tanquem la plantilla que penso que serà molt competitiva”.

Amb l’arribada d’aquesta jugadora, l’Uni Girona ja té onze noms confirmats. Júlia Soler, Júlia Reisingerova, Frida EldebrinkGiedre Labuckiene, Laia Flores, Laia Palau, K. Burke, Binta Drammeh, Rebekah Gardner, Iho López i Michaela Onyenwere.

Situació de l’Spar Girona

Amb l’objectiu de continuar sent el màxim de competitives i amb la ferma intenció de seguir lluitant pel màxim de títols possibles, l’Spar Girona ha optat per incorporar una altra jugadora no comunitària amb passaport de Nigèria i amb consideració de Cotonou a la Lliga Espanyola, fet que permetrà a la jugadora participar regularment a les competicions FEB.

No obstant això, a la màxima competició continental de clubs es passa el cupó de fitxes estrangeres, obligant el conjunt gironí a fer rotacions a les convocatòries de l’Euroleague Women. “D’acord que no és la millor solució. Una jugadora que entrarà en rotació a l’Euroleague. Però amb la situació econòmica que està el club és la solució per obrir les portes a tornar a competir per tots els títols estatals”, finalitza Pere Puig.

A més a més, amb la màxima voluntat de ser transparents, tot i que la jugadora està signada per tota la temporada, l’Spar Girona, acord amb la jugadora, preveu l’opció de tallar el contracte en funció de l’evolució de les finances de l’entitat gironina.

Sobre Michaela Onyenwere

Nascuda a Aurora (Colorado) el 1999, Michaela Onyenwere és una jugadora interior de 183 cm d’alçada. Formada a UCLA, la jugadora ha sigut seleccionada aquest any pels New York Liberty en la sisena posició de la primera ronda del Draft 2021 de la WNBA. Fa una setmana, la jugadora va ser notícia en fer el seu rècord personal (29 punts) contra Atlanta Dream.

En l’àmbit individual, l’ala pivot acumula variïs premis individuals com ser rookie del mes de maig a la WNBA o ser seleccionada McDonald’s All-American el 2017.

Attachment