Fontajau dona la primera victòria a l’Eurolliga (Spar Citylift Girona 64 – 58 Sopron Basket)

Spar Citylift Girona 64 – 58 Sopron Basket

El primer partit de l’Spar Citylift Girona a Fontajau  a dut a un Sopron que no ha començat ben carburat. Les noies d’Eric Surís ho han aprofitat per agafar el primer avantatge al marcador en arribar a l’equador del període amb el 10 a 4 que ha mostrat la intensitat de les locals per guanyar el primer partit a Europa. Mendy ha estat la líder de les gironines en els primers compassos, acabant el quart amb sis punts que, fins al moment, no han servit de molt en veure com les hongareses han estat capaces de capgirar el marcador i acabar els primers deu minuts amb un 14 a 17 a favor seu.

Ja en el segon quart, l’Spar Citylift ha començat de la mateixa manera que el primer període; molt més actives i agressives que les visitants. L’efectivitat en atac de les locals ha suposat fer un parcial d’11 a 4 que ha servit per fer de Fontajau una olla de pressió constant. Tima Jovanovic ha aguantat al Sopron dins el partit portant 10 punts al descans i deixant només dos punts per sota a les seves a la mitja part -30-28-.

Els primers compassos del tercer quart han estat totalment diferents al que havien vist fins al moment els espectadors: l’agressivitat en defensa per ambdós parts ha dominat per sobre de tot. De nou, a l’equador del quart, la tònica dominant ha tornat a canviar i el club gironí ha fet un parcial de 9 a 2 amb una Brittney Sykes i Adaora Elonu molt encertades en tasques ofensives. L’escorta americana ha acabat el quart de forma espectacular anotant 10 punts.

El Sopron s’ha vist amb presses per poder ficar-se dins el partit ràpid i, tot i la dura defensa local, a falta de sis minuts i escaig s’han apropat a vuit punts per sota el lluminós. La remuntada de les hongareses ha seguit fins a posar-se quatre punts. Mendy, a falta de poc més d’un minut per finalitzar el partit, ha anotat un triple que ha deixat l’enfrontament mig sentenciat fent aixecar a tot un públic entregat a l’equip. Al final, el partit ha acabat amb un ajustat 64 – 58 que significa la primera victòria de l’Spar Citylift Girona en l’Eurolliga 2019-2020.