Victòria de fe i encert a Würzburg per ser líders en solitari (Perfumerías Avenida 55 – 68 Spar Citylift Girona)

Victòria de fe i encert a Würzburg per ser líders en solitari (Perfumerías Avenida 55 – 68 Spar Citylift Girona)

L’Spar Citylift Girona s’endú un clàssic igualat durant tres quarts gràcies a l’encert final, anotant fins a 29 punts en el darrer període.

Perfumerías Avenida 57 – 68 Spar Citylift GironaInici trepidant a Würzburg, amb dos triples, un per a cada conjunt, que augurava un matx del tot intens, conscients tots dos equips del que estava en joc. Una inspirada Magalí Mendy –anotant els primers 11 punts de l’equip, amb 3 triples- ha mantingut al partit un Spar Citylift que ha començat patint en el rebot en tots dos costats. El resultat, al final del primer període, era d’un 18-16 marcat per l’encert en el tir de tres d’ambdós conjunts.

L’aspecte defensiu ha millorat per a les gironines des de l’inici del segon quart, aconseguint esgotar possessions i forçant a llançar de 3 a les castellanes. El parcial ha destacat per la duresa en defensa, deixant un marcador curt i ajustat -11-9- arribant a la mitja part amb un 29-25 que deixava el partit ben obert.

Un parcial matiner de 0-4 amb una circulació més ràpida conduïda per Laia Palau, ha posat l’empat en el marcador tot just començar la segona part. Les d’Eric Surís, han aprofitat els primers atacs del quart, i han sabut reduir la capacitat ofensiva de Perfumerías Avenida, que no ha anotat fins passat el 4t minut de joc.

Un escàs 37-39 abans de començar el darrer quart feia preveure un final igualat, però també significava la primera petita escletxa que l’equip gironí obria al marcador per començar a dominar el clàssic. I ho ha fet de forma determinant quan ha sabut deixar enrere el focus en la defensa per tancar l’últim temps amb una anotació espectacular: 29 punts i una sensació de domini de la situació, malgrat l’exigent partit disputat dijous passat davant Sopron.

Un 48% d’encert en tirs de 2, un 50% en tirs de 3 –amb Magalí Mendy inspirada fins al darrer instant anotant, 7/10 en triples- o les 17 assistències que han repartit les gironines -10 més que les castellanes- han estat alguns dels factors clau de la victòria d’avui, per 57-68, davant de Perfumerías Avenida, que cedeix el lideratge a un Spar Citylift Girona que es manté invicte a la Liga Endesa amb 7 victòries.