FONTAJAU EMPENY A L’SPAR GIRONA A LA VICTÒRIA (SPAR GIRONA 79 – 78 PERFUMERÍAS AVENIDA)

FONTAJAU EMPENY A L’SPAR GIRONA A LA VICTÒRIA (SPAR GIRONA 79 – 78 PERFUMERÍAS AVENIDA)

D’aquelles victòries que fan afició. L’Spar Girona ha superat per tercer cop a aquesta temporada al Perfumerías Avenida en un partit que ha anat de menys a més. Les actuacions ofensives de Mendy (23 punts) i Burke (19 punts), més una defensa sòlida en tot moment han donat la victòria a les nostres per 79 a 78).

Un Spar Girona imprecís en el primer compàs ha vist com l’Avenida ha posat la directa en el marcador gràcies a un parcial de 0 a 8 (6 punts de Samuelson i 2 de Hof). Finalment, la insistència de les nostres ha portat a Magali Mendy a anotar sota cistella. No obstant això, el Perfumerías ha continuat imposant un joc coral i Vilaró, des de la llarga distància, i Hof, des de la zona, han posat el +12 (3-15). El temps mort demanat per Alfred Julbe ha reactivat l’equip i Mendy ha agafat responsabilitat ofensiva fent una masterclass de tirs des de la mitja i llarga distància (17-24).

Igualtat d’ambdós equips

Les bones maneres han continuat a l’inici del segon quart amb una Binta Drammeh intractable als dos costats de pista, aconseguint 8 punts en un tancar i obrir d’ulls i posant el +1 en el marcador (28 a 27). Amb igualtat en el marcador, ambdós conjunts han fet esforços per imposar el seu propi ritme de partit, on han destacat Hof per part de l’Avenida i Julia Reisingerová per part de l’Uni (35-33). Tot i el parcial de 0 a 5 de les de Salamanca, dos triples de Mendy i tres tirs lliures de Labuckiene han tornat a avantatgar a les vermelles (44-41).

Directa del Perfumerías

A la represa, el Perfumerías Avenida ha sortit amb una marxa més i Sílvia Domínguez ha empatat el xoc a 45. Seguidament, i amb el +3 de l’Avenida (46-48), un triple de Kennedy Burke ha tornat a avançar a l’Uni (49 a 48). Tot i l’intent de les nostres d’imposar el nostre estil liderat per Burke, el Salamanca s’ha tornat a diferenciar gràcies als punts de Cazorla i Alarie (53 a 58).

Remuntada èpica

Amb ganes de canviar la dinàmica, Kennedy ha tornat a fer-se càrrec de l’ofensiva del nostre equip (56 a 61). Aquest encert ha contagiat a les gironines i els tirs des de la mitja distància de Flores i Palau han retallat encara més les distàncies (60 a 65). No obstant això, el talent del Perfumerías ha tornat a aparèixer i, en un tres i no res, han augmentat l’avantatge (triples de Domínguez i Rodríguez, 60 a 71). Amb minuts per remuntar, les nostres han treballat de valent per revertir la situació i, Burke i un 2+1 de Flores, han fet embogir Fontajau. Seguidament, Reisingerová, amb dues cistelles consecutives dins la zona, i Kennedy Burke, des de la llarga distància, s’han sumat a la festa (72 a 73). Amb ganes de més, Burke i un triple increïble de Mendy han posat la cirera al pastís i han avançat a l’Spar (77 a 73). Els punts finals de les visitants han encès les alarmes de Fontajau, però el triple errat de Samuelson i l’encert des de la personal de Mendy han donat la victòria a l’Uni (79 a 78).

Attachment