LA PRÈVIA | ENSINO LUGO – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | ENSINO LUGO – SPAR GIRONA

 L’Uni juga a Lugo el seu penúltim partit de la fase regular (20 h)

Tot i que al ser la jornada 30 la majoria d’equips jugaran el seu últim enfrontament, aquesta serà la penúltima prova de les nostres jugadores a la lliga regular, i és que el pròxim dimarts les nostres visitaran la pista del Gernika per recuperar la jornada 26 (20h).

Les gironines esperen continuar amb la bona dinàmica després de superar al Perfumerías Avenida el passat divendres. Una victòria on les nostres van oferir una gran versio defensiva i ofensiva, on va destacar Magali Mendy, amb 23 punts. A falta de Rebekah Gardner i Frida Eldebrink en les últimes jornades, la francesa s’ha mostrat com la principal referència ofensiva en els últims enfrontaments.

Ensino Lugo
Tot i ocupar actualment la desena posició i no tenir la recompensa dels playoffs, les gallegues tenen una plantilla amb molt de talent on destaquen jugadores conegudes com Helena Oma (8 punts i 3,8 rebots per partit). El joc interior és un dels seus principals forts gràcies a la talentosa Chatrice Marie White (9,1 punts, 5,2 rebots i 9 de valoració per partit). Si això no fos suficient, el joc del perímetre el tenen cobert amb Natalie Van den Adel. L’aler de 185 cm destaca amb 9,1 per partit i una gran efectivitat des de la llarga distància (46,3% T3).

Les de Lugo arriben a l’última jornada amb molt bones sensacions, després de superar a l’Araski a pista contrària per un contundent 59 a 90. Natalie Van den Adel, Georgina Bahi i Laura Aliaga van sorprendre les basques superant les tres la vintena de punts.

LA LLIBRETA DEL PARTIT
“Crec que el partit d’avui serà molt exigent. L’equip arriba molt cansat després de jugar contra l’Avenida. Per l’Ensino serà l’últim partit de lliga, això vol dir que arribaran amb aquesta motivació extra. Hem de continuar el ritme dels últims partits i arribar de la millor manera als playoffs. Espero que l’equip sigui capaç de tirar endavant l’enfrontament”, valorava la segona capitana de l’Spar María Araújo.

Attachment