LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – PERFUMERÍAS AVENIDA

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – PERFUMERÍAS AVENIDA

Fontajau té ganes de tornar a viure el clàssic. I és que l’Spar Girona es retroba amb el Perfumerías Avenida, el rival de sempre de la lliga, per setè com en aquesta temporada. Les de Salamanca arriben a Fontajau després de viatjar a Turquia per la Final Four i després de superar al Cadí la Seu.

Al partit d’anada, tot i la dificultat i pressió del Würzburg, les d’Alfred Julbe van acabar amb la imbatibilitat de l’equip rival (que arribava amb 9 victòries consecutives) imposant-se per 69 a 77 gràcies a un magnífic 2n i 3r quart. A més, Rebekah Gardner va ser la jugadora destacada del partit gràcies als seus 20 punts, 11 rebots i 35 de valoració.

Tornada d’una peça clau
El conjunt de Roberto Íñiguez compta amb jugadores d’alt nivell com l’escolta Kahleah Copper amb una mitja de 12,5 punts per partit i 9,2 de valoració, la pivot Emese Eva Hof (10,8 punts i 5,7 rebots) i la base Silvia Domínguez (5,8 punts).

A més s’hi ha de sumar l’esperat retorn de l’ala-pivot Katie Lou Samuelson, ja recuperada de la seva lesió i que acumula una mitja de 16,4 punts per partit i 14,9 de valoració, una de les jugadores més destacades de la LF Endesa.

La Llibreta del Partit
“Sempre que arriba Avenida canvien les sensacions. Pots pensar en el moment de cada un, tot i que el seu moment segurament no és gaire eufòric, per tant per nosaltres ha de ser un punt de motivació i si som capaces de fer un bon partit. Hem de construir per si ens les trobem en una hipotètica final”, valorava Antoja sobre l’enfrontament de demà.

Attachment