FONTAJAU GAUDEIX D’UNA NOVA VICTÒRIA ABANS DE L’ATURADA FIBA

FONTAJAU GAUDEIX D’UNA NOVA VICTÒRIA ABANS DE L’ATURADA FIBA

Nou triomf de l’Spar Girona, que manté la bona dinàmica dels últims enfrontaments i marxa amb bones sensacions a l’aturada de seleccions. L’Uni ha hagut que marcar la diferència en el segon quart per trencar el partit, aconseguint la victòria per 67 a 56. El joc interior de les gironines, destacant els bons moments de Bertsch , Magarity i Tolo han sigut claus en la victòria (15 punts 14 punts i 12 punts respectivament).

Magarity on Fire
Ni l’estat de forma de Regan Magarity ha donat la possibilitat a l’Spar d’escapar-se. Regan, que ha acabat el quart amb 8 punts, s’ha mostrat intractable amb el tir des de la mitja distància, però el físic constant del Jairis ha mantingut vives a les visitants, acabant els primers deu minuts amb un resultat d’ 11 a 10.

I torn de Bertsch
El canvi de quarts no ha acabat de millorar la imatge ofensiva d’ambdós conjunts, però amb el pas dels minuts l’Uni s’ha fet amb el partit gràcies a Mendy i a la bona mà de Bertsch (16 a 10). Tot i el temps mort d’Eric Surís, Magali Mendy ha sorprès en defensa i Bertsch, de nou ha aprofitat el seu moment per augmentar la distància (8 punts, 24 a 13). El Jairis, que s’ha refet en defensa, no ha pogut evitar una bona assistència de Tolo per Canella, i amb el +13 a favor nostre Surís ha tornat a demanar temps mort (26 a 13). La pausa ha portat a Bettencourt a anotar des de la llarga distància, però Ygueravide ha respost amb la mateixa medicina. Finalment, un tir a l’últim sospir de Magarity ha posat el 31 a 17.

L’escalfor de Fontajau
El pas per vestidors ha mantingut a l’Spar en bona dinàmica. Ygueravide ha agafat responsabilitat en el control de joc i l’Uni ha mantingut la distància en el xoc (41 a 22). Ayuso ha ajudat a entrar al Jairis a l’enfrontament (43 a 29), però Mitchell ha tornat a respondre des de la llarga distància (46 a 29). Diferents decisions han molestat al públic de Fontajau i el Jairis ha retallat distàncies des de la línia personal. A més, un parcial final liderat per Carter ha situat a les murcianes en el partit (52 a 39).

Carter, amb un contraatac, ha encès les alarmes a Fontajau i ràpidament Antoja ha buscat solucions (52 a 40). Unes solucions que no han tardat a arribar i és que l’Spar, en quatre minuts, ha tornat a sentenciar l’enfrontament, destacant el triple d’Ygueravide i el 2+1 de Canella (62 a 45). Amb el partit resolt, Evans i Carter han maquillat el marcador i l’Spar s’ha emportat el xoc per 67 a 56.

 

Attachment