NOU ACORD DE PATROCINI AMB MARLEX

NOU ACORD DE PATROCINI AMB MARLEX

Marlex, empresa de recursos humans especialitzada en selecció de professionals,  i l’Uni Girona Club de Bàsquet han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de seguir sumant sinèrgies a favor del territori. Aquesta col·laboració sorgeix gràcies al fort ar犀利士relament de la marca Marlex a la ciutat de Girona, d’on és originària i on ha crescut per a convertir-se en una de les consultores referents en RRHH.

L’acte oficial de l’acord hi han assistit, per part de Marlex, Marc Sanabras, director corporatiu de Marlex. Per part de l’Spar Girona, les jugadores del primer equip, l’Staff tècnic i la directora esportiva Laia Palau.

Noves seccions
Segons s’especifica en el conveni, Marlex estarà present en el pantaló de joc de les competicions FEB, a la samarreta d’escalfament de les jugadores i al polo de l’Staff, patrocini que ja es va activar en el passat enfrontament contra l’Hozono Global Jairis. A més, l’empresa de recursos humans també donarà vida a la secció “Moment Actitud”, publicació per donar visibilitat a actes solidaris i moments socials del club.

“Estem molt contents de poder estar un any més amb un dels clubs insígnia de l’esport gironí. Des de Marlex ens identifiquem molt amb els valors de l’Uni Girona, com el treball en equip, l’esforç, la humilitat que transmeten totes les seves jugadores”, destaca Marc Sanabras. “Esperem que aquesta vinculació ajudi a l’equip a aconseguir els seus objectius”, finalitza.

Per la nostra part, volem agrair a l’empresa de recursos humans per ajudar a crèixer el nostre projecte.

Sobre Marlex
Marlex és una firma líder que ofereix solucions de Recursos Humans, especialitzats en selecció de professionals,  Middle Management i perfils d’alta direcció. La empresa compte amb més de 25 anys d’experiència en el sector i una xarxa de més de 70 oficines repartides per tot el territori peninsular.

Attachment