L’UNI GUANYA EN LA TORNADA DE MAGALI MENDY

L’Spar Girona ha superat al Diddeleng i ja suma la quarta victòria consecutiva a l’EuroCup Women, aconseguint el bitllet a la següent ronda. Loyd, Etute i Winton han aproximat diferents cops a les locals, però la qualitat de Mitchell, Tolo i Peña ha sentenciat l’enfrontament a l’últim quart (68 a 86). La gran notícia del partit ha estat que Laura Antoja ha recuperat a Sandra Ygueravide i, en especial, Magali Mendy, que no jugava des del 5 de maig de 2022.

Massa anotació per ambdós conjunts
Cinquena marxa posada de les nostres en l’inici de partit, que ràpidament s’han imposat en el marcador gràcies a les dues nord-americanes i la bona mà de Laura Peña (9 a 13). Tot i l’alta velocitat de les nostres, el Diddeleng ha igualat intensitats, arribant a empatar el xoc a 17 gràcies als atacs a dins la zona de Loyd (10 punts al primer quart). L’entrada de les suplents ha donat un altre aire a l’Uni, destacant els punts d’Ainhoa i la cistella a l’últim segon de Labuckiene (23 a 28). Com a nota positiva, Sandra Ygueravide ha tornat a jugar després de la seva lesió.

Torna Magali Mendy
De nou, l’Spar ha començat el segon assalt amb bon peu (punts de Parra i Mitchell), però Winton ha aproximat a les locals des de la llarga distància (28 a 33). Si en el primer quart havia tornat a jugar Sandra, en el segon ha estat el torn de Magali Mendy. La francesa ha tornat a pistes amb bones sensacions en la direcció de joc, ajudant a Labuckiene i Peña a anotar sota cistella (30 a 41). Tot i que Winton ha tornat a situar al Diddeleng en el partit, Kelsey Mitchell ha tancat el quart amb accions individuals (33 a 45).

Un tercer quart molt obert
Amb el pas per vestidors, ambdós conjunts han posat les seves cartes sobre la taula i el duel ha tornat a ser un intercanvi constant de triples (48 a 57). Winton, de nou, ha tornat a aproximar a les locals, però les accions finals de Magarity (punts des de la mitja distància) i la qualitat individual de Mitchell han tornat a posar el +10 en el marcador (55 a 65).

Decidit
El Diddeleng ha començat els últims 10 minuts amb la idea de revertir el marcador amb els punts de Loyd (61 a 69). No obstant això, el temps mort ha portat a Laura Antoja a fer ajustos defensius i l’Spar ha gaudit del seu millor moment de partit amb punts de Tolo, Labuckiene i Bertsch (61 a 80). Etute, que ha estat un mal de cap a la pintura amb 17 punts i 13 rebots ha posat el 68 final del Diddeleng, mentre que Peña ha anotat el 86 final (68 a 86).