FRIDA ELDEBRINK RENOVA EL SEU CONTRACTE PER UNA TEMPORADA

FRIDA ELDEBRINK RENOVA EL SEU CONTRACTE PER UNA TEMPORADA

L’escolta sueca sumarà així la seva segona temporada a Fontajau.

L’Spar Girona i la jugadora Frida Eldebrink han arribat a un acord per ampliar un any més el seu contracte, que acabava al final d’aquesta temporada. D’aquesta manera, l’escolta sueca seguirà sent una peça fonamental en el joc exterior de l’equip 21-22.

Eldebrink, que disputarà per tant la seva segona campanya a Fontajau, ha signat uns bons números, destacant els 11,3 punts (40,7% T3) i 9,5 de valoració per partit a la Lliga Femenina Endesa. A l’Eurolliga, les seves estadístiques han estat de 13,3 punts, destacant la bona efectivitat des de la llarga distància (41,4% T3).

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, ha valorat la renovació: “Molt contents amb la renovació de Frida Eldebrink. És una renovació que hem treballat al llarg de la temporada. Teníem clar que el seu rendiment ens interessava que continues a Girona. Hi ha hagut fases que, degut a les propostes que ha tingut la jugadora, hem tingut moments de dubte. Tot i això, hem acabat a bon port amb un acord per un any més. Esperem gaudir-la molt”.

Sobre Frida Eldebrink

Nascuda a Södertäjle, Suècia, el 1988, Frida Eldebrink és una jugadora exterior de 174 cm amb un llarg recorregut internacional. De 33 anys, va arribar a Girona a l’estiu procedent del Botasspor Adana turc. És una escorta amb dilatada experiència també en la posició de base. Va començar la seva trajectòria a la lliga del seu país la temporada 2005-06, i ha passat per França, República Txeca, Turquia, Rússia, Hongria, WNBA -amb les San Antonio Silver Stars- i Espanya, on va jugar amb Rivas Ecopolis la temporada 2013-2014, aconseguint el títol de lliga.

En l’apartat internacional, el seu debut amb la selecció absoluta va ser l’any 2009, i des d’aleshores ha disputat amb el combinat suec un total de 12 campionats.

Attachment