GIEDRE LABUCKIENE RENOVA PER DUES TEMPORADES

GIEDRE LABUCKIENE RENOVA PER DUES TEMPORADES

La pivot seguirà vinculada al conjunt gironí fins el 2023.

La plantilla de l’Uni Girona CB tindrà el privilegi de comptar durant dues temporades més amb la presència de Giedre Labuckiene. D’aquesta manera, l’interior de Lituània seguirà sent una peça fonamental en el joc interior de l’equip.

Giedre, que disputarà per tant la seva segona campanya a Fontajau, ha signat uns bons números, destacant els 6,6 punts, 4,4 rebots i 8,6 de valoració per partit a la Lliga Femenina Endesa. A l’Eurolliga, les seves estadístiques han estat de 8,6 punts i 4 rebots per partit.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, ha valorat la renovació: “Contents per la renovació de Giedre Labuckiene. En un equip és important mantenir peces que han funcionat i que poden formar part de la columna vertebral de l’any vinent. La Giedre ha demostrat una solvència sortint des de la banqueta. Té molta implicació en el club. Seguim fent passos per confeccionar la plantilla de l’any vinent amb jugadores que sabem que funcionaran”.

Sobre Giedre Labuckiene

Giedre Labuckiene (Paugbaite abans del seu casament), és una pivot nascuda a Lituània el 15 de juliol de 1990. Amb 192 cm, també ha jugat en la posició d’ala-pivot en temporades anteriors. Labuckiene va debutar professionalment l’any 2009 a la lliga del seu país, així com amb la selecció absoluta de Lituània. Només una temporada més tard va estrenar-se a l’Eurolliga amb el Vici Kaunas. Des de llavors, ha adquirit experiència en nombrosos països europeus, disputant la Lliga Bàltica, francesa, bielorussa, letona i polonesa.

Attachment