GIEDRE LABUCKIENE RENOVA AMB L’SPAR GIRONA

GIEDRE LABUCKIENE RENOVA AMB L’SPAR GIRONA

La jugadora seguirà una temporada més.

L’Spar Girona ha arribat a un acord amb Giedre Labuckiene perquè la pivot continuï vestint la samarreta de l’Uni la temporada vinent. Serà la quarta temporada consecutiva de la jugadora amb el conjunt gironí.

Giedre, de 32 anys, ha fet una mitjana de 5,8 punts, 3,7 rebots i 7,9 de valoració per partit a la LF Endesa, mentre que a l’Euroleague Women ha fet una mitjana de 4 punts, 2,9 rebots i 4,6 de valoració per enfrontament.

Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona, ha destacat la importància de la Giedre dins del vestidor i ha afegit que la seva renovació és una gran notícia per a tot l’equip. “Estem molt contentes d’anunciar la renovació de Giedre Labuckiene. És una gran notícia pel club i l’afició. Una jugadora que aquests anys ens ha demostrat ser un exemple a seguir pel seu compromís, la seva capacitat de treball, la seva humilitat i la seva experiència”.

Per altra banda, Giedre Labuckiene s’ha mostrat molt emocionada per continuar formant part de l’equip. “El club i la ciutat de Girona són molt especials per a mi. Estic desitjant començar la temporada i lluitar per aconseguir els nostres objectius”.

Attachment