KENNEDY BURKE, SEGON REFORÇ DE L’SPAR GIRONA

KENNEDY BURKE, SEGON REFORÇ DE L’SPAR GIRONA

Després de la incorporació de Laia Flores, el conjunt gironí suma una nova peça al perímetre.

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb Kennedy Burke perquè la nord-americana vesteixi la samarreta gironina durant la temporada 2021-2022. Burke, nascuda el 1997 a Burbank (California), és una alera de 185 cm amb experiència a la Lliga italiana.

La nord-americana és una jugadora de molt talent i amb una gran capacitat ofensiva. Aquesta última temporada a Europa, Burke ha competit amb el Dinamo Sassari, on ha sigut la màxima anotadora de la Lliga italiana amb una mitjana de 21,8 punts i 11,6 rebots en 38 minuts per partit.

Burke també compta amb experiència a la WNBA. Després d’haver jugat dos temporades amb Indiana Fever, aquest any ha sigut traspassada als Seattle Storm.

Cayetano Pérez, president de l’Spar Girona, ha valorat la nova incorporació: “Aquesta temporada ha jugat a la lliga italiana i ha tingut molt bona valoració. Es caracteritza per ser una jugadora molt vertical a cistella. Tot i les dificultats estem intentant fer una plantilla la més competitiva possible. No serà fàcil, però l’objectiu és que l’espectacle no falti a Fontajau”.

El director esportiu Pere Puig ha destacat que”hem cercat diferents coses amb una plantilla que segurament serà curta per les dificultats econòmiques. És una jugadora versàtil que pot jugar de 3 i 4. És jove, anotadora, rebotejadora i només té dues experiències a Europa. Estàvem buscant una jugadora així. Ho ha posat molt fàcil per venir a Girona per jugar l’Euroleague Women“.

Amb l’arribada d’aquesta nova jugadora, l’Uni Girona ja té sis noms confirmats. Júlia Soler, Júlia Reisingerova, Frida Eldebrink, Giedre Labuckiene i Laia Flores.

Attachment