GIRONA ÉS D’EUROLEAGUE WOMEN

4.081 espectadors han gaudit d’un autèntic espectacle. L’Spar Girona ha fet una segona part magistral, ha superat amb claredat a l’ESBVA (66 a 43) i s’ha classificat per la fase de grups de l’Euroleague Women.

Voler i no poder
Els nervis de la tornada. Els nervis d’estar a l’Euroleague Women. Uns nervis que s’han notat en el primer compàs de partit, on ambdós conjunts han estat erràtics en els atacs inicials. Amb el triple d’Abdelkader (minut 6:30), l’Uni Girona ha despertat. De fet, Binta Drammeh s’ha fet amb l’ofensiva de l’Uni (6 a 7) i seguidament Laia ha assistit a Giedre per avançar a les gironines (8 a 7). Amb el desencert final, l’Uni ha aconseguit treure suc des de la personal i una cistella d’Etxarri ha tancat el quart (13 a 8).

A diferència del primer assalt, el segon ha començat amb més encert que mai. De fet, l’Uni i l’ESBVA han optat per atacar la zona (punts de Daby i Hirsch per part de l’ESBVA i punts d’Etxarri, Tolo i Murphy per l’Uni, 19 a 15). Amb una altra cistella de Hirsch, Bernat Canut ha parat el joc per buscar solucions (19 a 17). Tot i que el joc de l’ESBVA ha acabat superant a les nostres, la pissarra de Bernat ha arribat: una cistella de Gardner ha avançat de nou a les gironines (24 a 23) i els tirs lliures de Tolo i el triple final de Cornelius han posat el +4 (29 a 25).

En la represa, una cistella inicial de Diaby ha encès a l’Spar Girona. Les gironines, increïbles en atac, han fet un bon parcial i ha posat el 39 a 29 al marcador. No obstant això, les franceses s’han refet i han contestat mitjançant Diaby (41 a 37). Bernat Canut, que ho ha parat a falta de 2:51, a convertit a Gardner en base i l’Spar ha dominat el tercer quart per 46 a 37.

Un color
La gran festa de Fontajau ha arribat a l’últim quart. Amb el públic més entregat que mai, l’Uni no ha donat opció al Villeneuve, fent una defensa magistral a tots els atacs visitants (6 punts de les franceses en només en deu minuts). Tot això, sumat a l’encert final de Binta Drammeh (14 punts avui), han donat la victòria a les gironines.