LA LLIBRETA DEL PARTIT | SPAR GIRONA – ESBVA

LA LLIBRETA DEL PARTIT | SPAR GIRONA – ESBVA

L’Spar Girona s’ho juga tot en el partit de tornada de la prèvia de l’Euroleague. Després de caure en el partit d’anada per 69 a 57, les gironines reben a l’ESBVA amb la mentalitat de capgirar l’eliminatòria.

Per fer-ho, Fontajau haurà de ser decisiu per ser la sisena jugadora. En ser preguntat pels nervis a la roda de premsa, l’entrenador de l’Spar Girona Bernat Canut va ser molt clar: “És una barreja de tot plegat, nervis però esperança perquè és un dia important per a tothom, hi ha moltes jugadores que esperen i volen jugar partits com aquests

Amb molta confiança
“Quan vols una cosa i l’aconsegueixes estàs content i si no, estàs trist perquè ho volies”. Destacava Canut sobre el fet de passar o no a la fase regular de l’Euroleague Women. “Nosaltres hem posat les coses al damunt de la taula perquè tot ens vagi bé. Tenim confiança màxima”.

L’inici serà clau per a les aspiracions gironines, tot i que Bernat Canut recorda que el partit és molt llarg. “Donem molta importància a l’inici però hem de recordar que els partits duren 40 minuts. Ens hem de sentir sòlids, com en els primers instants de l’anada”. É

Respecta a l’ESBVA, Canut considera que “és un rival que té molt de talent, com nosaltres, pel que no n’hi ha prou amb jugar bé el 80 per cent de l’estona. Qualsevol badada pot ser clau, hem de ser constants des del principi fins al final”. Kennedy Burke, lesionada en el partit d’anada, serà baixa.

Attachment