REMUNTADA ÈPICA A FONTAJAU (SPAR GIRONA 65 – 55 FAMILA SCHIO)

REMUNTADA ÈPICA A FONTAJAU (SPAR GIRONA 65 – 55 FAMILA SCHIO)

D’aquelles nits que costaran d’oblidar. Ho hem tornat a fer. L’Spar Girona no només s’ha imposat contra el Famila Schio (65 a 55), les d’Alfred Julbe ha remuntat el partit en la segona part per mantenir-se a la part alta de la classificació del Grup B.

Sabíem que seria molt complicat, i és que el Famila Schio -equip amb més forma del grup B amb 4 victòries consecutives- venia a Fontajau amb set de venjança. I d’aquesta manera ho han demostrat en el tram inicial de partit amb una intensa pressió defensiva. Tot i això, les nostres jugadores no s’han deixat intimidar i han igualat intensitats per frenar l’ofensiva visitant (6 a 8). Però aquestes intensitats han tingut conseqüències i amb un Uni Girona carregat de faltes, el Famila Schio s’ha escapat en el marcador (11 a 17). Quan semblava que el primer quart acabaria amb una clara avantatge per les italianes, l’Spar ha reaccionat amb les cistelles de Giedre i Kennedy Burke (15 a 17).

Intercanvis constants

Però la tossudesa de l’Schio ha continuat en el segon tram i en un tres i, de la mà de Jasmine Keys i De Shields, el Famila ha augmentat la renda (15 a 21). De nou, els punts de les visitants han reactivat a les d’Alfred Julbe i Burke i Flores han posat el -2. Semblava que el partit seria un intercanvi de cops constants, i així ha quedat demostrat amb el triple de Laksa i un 2+1 de Gruda, que han encès les alarmes a Fontajau (parcial de 6 a 13, 21 a 30). Però els temps morts serveixen per posar les coses en ordre i l’Uni, molt encertat en defensa, s’ha aproximat gràcies a Burke i Binta Drammeh (25 a 30). L’entrenador visitant ha calcat estratègia i gràcies a la pausa, l’Schio ha enfocat els atacs a la zona, destacant Gruda (16 punts de la francesa, 27 a 34).

Cinquena marxa

Les ganes de Fontajau de remuntar el partit, la gran intensitat defensiva de les nostres, el parcial inicial de 4 a 2… Tot i les bones maneres de l’Spar, el triple de Dotto i Diamond De Shields han frenat completament la reacció de les nostres (33 a 44). I és que l’Schio ha jugat molt bé les seves cartes i ens ha xafat els nostres intents d’aproximar-nos a base de triples (38 a 47). Tot i l’alta velocitat punta de les visitants, les nostres jugadores, amb l’ajuda de Fontajau, han aconseguit posar la cinquena marxa, i gràcies al joc coral i l’actitud en defensa, les nostres han empatat el xoc amb un triple de Burke i una jugada vertical de Rebekah Gardner (49 a 49).

Amb la mateixa simfonia de fons, Laia Palau ha avançat a les nostres des de la llarga distància (52 a 49). Seguidament, la mateixa capitana ha agafat un rebot ofensiu per assistir a Reisingerová. Però l’última paraula encara no estava dita per part de l’Schio i GrudaLaksa han posat el -1. De nou, el partit s’ha convertit en un combat de boxa, ja que ambdós conjunts han tornat a intercanviar cistelles (56 a 55). I tot i el knockout de Julia (expulsada per faltes personals), l’Spar Girona s’ha crescut en l’últim assalt de partit i amb un triple des del logo de Binta Drammeh i una acció sota cistella de Rebekah Gardner, Fontajau ha tornat a votar per celebrar l’avantatge (61 a 55). Finalment, les nostres jugadores s’han imposat per 65 a 55 en una nit que costarà d’oblidar.

Attachment