Helena Oma continuarà una temporada més vestint la samarreta de l’Spar Citylift Girona

Helena Oma continuarà una temporada més vestint la samarreta de l’Spar Citylift Girona

Helena Oma continuarà una temporada més vestint la samarreta de l’Spar Citylift Girona

Helena Oma ha arribat a un acord per ampliar el seu contracte de cara a la temporada 2019 – 2020. L’acord arriba en el tram decisiu de la temporada, demostrant l’aposta del club per la jove jugadora.

La jugadora terrassenca ha signat la seva renovació per una temporada més amb el club gironí. L’aler de 22 anys i 180 cm està realitzant la seva temporada més completa a l’equip, des que va arribar l’estiu del 2016. En xifres, està acabant la temporada regular amb 4,2 punts, 4,5 rebots i una valoració mitjana de +5,3 per partit en 19 minuts a pista.

Oma, que viurà el seu quart any al club –només amb la intermitència de la seva cessió al Cadí La Seu el desembre de l’any passat- està demostrant un creixement constant. S’ha mostrat molt satisfeta i orgullosa de seguir a l’entitat gironina.

En declaracions, ha comentat: “Estic molt contenta per poder seguir en aquest club, millorant com a jugadora i seguint agafant experiència en aquesta lliga. Estic contenta amb el meu rendiment aquesta temporada. Sempre hi ha coses a millorar però espero donar el màxim la temporada que ve.”

Aquesta renovació se suma a la de Nadia Colhado i a la de Núria Martínez, que ja va efectuar l’ampliació del seu contracte per dos anys la temporada passada.

Attachment