L’Spar Citylift Girona s’endú el primer duel a Würzburg (Perfumerías Avenida 64 – 70 Spar Citylift Girona)

L’Spar Citylift Girona s’endú el primer duel a Würzburg (Perfumerías Avenida 64 – 70 Spar Citylift Girona)

Perfumerías Avenida 64 – 70 Spar Citylift Girona

Bon ritme anotador de l’Spar CItylift per començar un enfrontament que exigia un nivell de concentració i d’intensitat altíssim des del primer moment. Les d’Eric Surís, conscients de l’escenari on es trobaven han iniciat el matx amb un encert majúscul i molt bona pressió a tota la pista per marcar la iniciativa del joc aconseguint un avantatge màxim de +20 punts i deixant a les locals més de 8 minuts sense anotar.

Amb un 7-24 al final del primer quart, la idea de jugadores i tècnics no era altra que mantenir el ritme que estava incomodant a les rivals. El ritme anotador ha disminuït, però les defenses gironines han continuat essent bones i complicant la circulació de les castellanes, que han trobat en el tir de 4-5 metres la via d’anotació ràpida per tornar a posar-se al partit i arribar a la mitja part amb un 27-35.

A la represa, la dinàmica del partit ha estat semblant a la del primer quart; les gironines han sabut imprimir la intensitat del principi per no deixar d’anotar, asfixiant els atacs locals i tornant a agafar una bona renda perquè la pressió del públic, en un Würzburg pler a vessar, no fos una arma decisiva en el primer assalt de les finals. Al darrer quart s’hi ha arribat amb un domini de l’Spar Citylift per 45-54.

Embranzida final de Perfumerías Avenida per capgirar el marcador sense èxit. Les d’Eric Surís han sabut aguantar el partit amb la renda assolida al principi i el marcador no s’ha mogut. Finalment, amb un 64-70, l’Uni ha guanyat el primer punt de l’eliminatòria, que es podria decantar pel costat gironí diumenge a les 21 h a Fontajau.