Helena Oma: “Tenia nervis pel fet d’estar tant de temps sense jugar”

Helena Oma: “Tenia nervis pel fet d’estar tant de temps sense jugar”

Després d’anunciar-se la seva tornada i disputar uns segons a l’Euroleague Women 2020-21 com a recompensa d’una llarga recuperació, l’Helena Oma està aconseguint entrar a la rotació d’Alfred Julbe. Des del club hem parlat amb la terrassenca per saber les sensacions de la seva ben tornada a pistes.

Que vas sentir amb el primer triple?

Sincerament em vaig sentir molt contenta. No concretament per aquell partit, sinó per tot el treball que he fet aquests mesos. He pensat moltes nits com seria el meu retorn. Nit de no dormir imaginant com seria. Mai hauria cregut que fos així. És cert que imaginava que seria una assistència de la Laia. No diré que no. Al final va ser una passada seva i vaig ficar el triple.

Com són les sensacions quan entres a pista?

Al final un partit és una situació que, tot i anar al 100% als entrenaments, no és igual. En el moment de sortir no vaig pensar amb el genoll. Està superat. No vaig sentir por. Sí que tenia nervis pel fet d’estar tant de temps sense jugar.

Tot això t’enganxa al mig d’una pandèmia. Ha estat una recuperació més llarga i dura del que pensaves?

Al principi ho vaig pensar. Òbviament portava un mes i havia de treballar amb els físios. Si no m’hagués agafat el confinament podria haver arribat abans. El confinament també m’ha anat bé per no pensar en tot el dia en voler jugar, ja que no es podia. Així estava més tranquil·la. Sí que he trobat a faltar entrenar a un gimnàs o amb un preparador físic.

Com et sents físicament?

Òbviament encara no estic al meu 100%. Sé que puc donar molt més i cada setmana aniré a millor. És una cosa que porta temps. Seguiré treballant el que faci falta.

Attachment