IHO LÓPEZ RENOVA EL SEU CONTRACTE PER UNA TEMPORADA

IHO LÓPEZ RENOVA EL SEU CONTRACTE PER UNA TEMPORADA

Aquest any hi haurà dues jugadores formades a les categories inferiors del club al primer equip.

Iho López seguirà una temporada més a l’Spar Girona. Després de jugar la passada campanya en qualitat de cedida a l’equip SPAR GeiegUni de la LF2 i de participar habitualment en els entrenaments del Lliga Femenina, l’ala pivot formarà part de la plantilla 21-22.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, ha valorat la renovació: “Des de l’àrea esportiva estem contents que una jugadora gironina formi part de l’Uni Girona. És una jugadora amb possibilitats de seguir creixent i disposar minuts al primer equip. Té molt de potencial i un físic important. Tot i que el salt és molt gran esperem que ens ajudi en aquest inici de temporada.”

Amb la renovació de l’ala pivot, l’Uni Girona ja té deu noms confirmats: Júlia Soler, Júlia Reisingerova, Frida Eldebrink, Giedre Labuckiene, Laia Flores, Laia Palau, Iho López, K. Burke, Binta Drammeh i Rebekah Gardner.

Sobre Iho López

Formada al Bàsquet Blanes, l’ala pivot es va incorporar a la pedrera de l’Uni Girona a la categoria cadet. Un cop acabats els dos anys de junior, la jugadora es va competir a la NCAA I. Un cop finalitzada la seva etapa als Estats Units, López va tornar a l’Uni Girona.

Attachment