JORNADA DEL 17 I 18 DE NOVEMBRE

cròniques-17-18.11

Copa Catalunya (57 vs. 48) UE Mataró

El Citylift Copa Catalunya es va endur una victòria importantíssima davant d’un dels rivals directes. Les del GEiEG Uni van sortir molt intenses i des d’un bon inici van portar el ritme de partit, deixant a les jugadores clau del Mataró curtes en anotació. A la represa, un Mataró més intens i fi de cares a la cistella, va fer trontollar a les del Copa. No obstant, aquestes van saber sobreposar-se al bon inici del tercer quart de les mataronines i van acabar emportant-se el partit sense més dificultats.

Citylift Primera Catalana (56 vs. 65) Barça CBS

El Citylift Primera Catalana va fer un molt bon partit, tot i la derrota contra el Barça. Va ser un partit molt intens i que no es va decidir fins al tram final. El darrer quart les gironines no van estar a l’alçada del rival i les faltes acumulades, va portar a les del GEiEG Uni a encara els últims minuts sense bases, decantant el marcador per a les visitants.

Citylift Júnior A (67 vs. 60) Sant Adrià

El Citylift Júnior A es va emportar el duel contra el Sant Adrià en un partit molt difícil, on les diferencies en el marcador sempre van ser mínimes. La bona defensa i les bones decisions en atac van portar a les del GEiEG Uni a guanyar el partit que el referma com a líder.

Citylift Júnior B (60 vs. 53) CB Salt

El Citylift Júnor B es van endur un derbi molt emocionant, que es va acabar decidint a la pròrroga. Les del GEiEG Uni amb 22 minuts van aconseguir un avantatge de 14 punts en el marcador, que perdrien a final de l’últim període. Les del CB Salt es van posar a 6 punts per davant del marcador a falta d’un minut. Minut en que apareixeria el talent de les jugadores locals que, amb molta confiança, aconseguien forçar la pròrroga i remuntar el partit, per quedar-se així, líders en solitari.

Cadet A (54 vs. 58) Basket Almeda

El Citylift Cadet A va perdre contra l’Almeda per un ajustat 54 a 58. Després d’una primera part igualada (24-27), un dolent tercer quart va posar una diferència de 15 punts en contra de les del GEiEG Uni (32-47), degut al baix encert ofensiu local. Malgrat això, la lluita i la confiança va fer poder arribar a l’últim minut amb un 54-55 al marcador, tot i que al final no es va poder consumar la remuntada.

Femení Maresme (64 vs. 51) Cadet A

Les del Femení Maresme van fer un inici de partit aclaparador amb una defensa molt agressiva i que no va deixar entrar en joc en cap moment a les del GEiEG Uni. La tònica genera va ser la irregularitat, donant un avantatge de fins a 20 punts per a les locals al final del tercer quart. Les gironines no van tenir mai opcions qui tot i l’esforç, mai va poder baixar dels 10 punts de diferència en el marcador.

Snatt’s St Adria Lila (44 vs. 54) Cadet blanc

El partit entre el Citylift Cadet Blanc i el Sant Adrià va ser molt físic. Les gironines van fer un bon inici de partit amb molt bona intensitat defensiva, que els hi permetria disposar dels primers avantatges sumat a les bones decisions ofensives.

Al segon quart, les locals van reaccionar i van apujar l’agressivitat en defensa a tot el camp. A més, les bones situacions ofensives en l’1c1, va permetre’ls-hi arribar a mitja part a només  10 punts per sota el marcador. A la represa, el control del rebot, tant ofensiu com defensiu, per part de les del Besós les mantindria fins als últims minuts de partit amb opcions de victòria. La bona gestió ofensiva per part de les del Citylift i una excel·lent actitud va recompensar a les del Cadet amb una victòria en una pista molt complicada.

Escolàpies Figueres (76 vs. 32) Citylift Cadet Vermell

El Citylift Cadet Vermell es va endur una victòria important a la pista de l’Escolàpies de Figueres, rival directe i del qui es posa a dues victòries. Les del Cadet van saber sobreposar-se a la duresa plantejada pel rival, jugant al límit de la falta. L’encert des de més enllà del 6’25 va ser clar per consumar la vuitena victòria i refermar el liderat.

Citylift Infantil B (52 vs. 46) Grup Barna

El partit entre el Citylift Infantil B i el Grup Barna, va ser molt intens i molt igualat, però en el que les del B van saber mantenir el ritme durant tot el partit.

La intensitat defensiva i el control del rebot va permetre a les del GEiEG Uni a posar-se fins a 10 punts per davant a falta de 5 minuts. Però, un mal inici del vuitè període amb pilotes perdudes i mals balanços, va permetre a les del Grup Barna anotar fàcil i empatar al marcador. Els últims minuts, gràcies a la bona rotació de la pilota en atac atacs i a l’encert de cares al tir lliure, va decantar el marcador cap al costat de les gironines.

Barça CBS Blau (71 vs. 51) Citylift Infantil Vermell

Derrota del Citylift infantil Vermell a la pista del Barça CBS. Les locals més fortes físicament van saber treure’n avantatge per controlar el partit. Les del Citylift van demostrar una molt bona actitud davant la inferioritat. Van pressionar tota la pista durant tot el partit i van saber aprofitar els avantatges que van anar generant al llarg de l’enfrontament per aconseguir anotar cistelles còmodes i així, competir el partit d’inici a final. Al minut 30 la diferència només era de 3 punts però vençudes per l’esforç, van cedir en el tram final.

Citylift Infantil Vermell (56 vs. 35) Citylift Infantil Blanc

Partit entre els equips Infantil del club. Va ser un partit entre amigues i companyes d’entrenament amb molts nervis, dubtes, intensitat, esforç i molta voluntat per part de les jugadores dels dos equips. La pressió tota la pista de les vermelles va permetre agafar un lleuger avantatge, a base de recuperar pilotes a la sortida de les blanques. Cal destacar l’ofici dels dos equips, que mai van perdre la cara al partit i van jugar amb intensitat fins al final. Derbi gironí que es va acabar emportar l’equip Vermell.

Citylift Mini A (85 vs.35) Vedruna Girona Blau

El Citylift Mini A va saber sobreposar-se a un partit molt intens davant un bon rival, que per manca de jugadores no va poder mantenir el ritme tot el partit. El bon treball defensiu va permetre aconseguir cistelles fàcils, no obstant cal treballar més en atac estàtic.