L’Spar Citylift Girona premia la fidelitat dels seus abonats obsequiant-los amb dues invitacions pel clàssic davant Perfumerías Avenida.

L’Spar Citylift Girona premia la fidelitat dels seus abonats obsequiant-los amb dues invitacions pel clàssic davant Perfumerías Avenida.

Cada abonat podrà recollir dues entrades en el partit de Liga Dia davant Duran Ensino Lugo d’aquest diumenge 2 de desembre.


Promo-Salamanca-XXSS

La campanya d’abonats del club està resultant ser un èxit; sota l’eslògan “Unim Forces”, en aquest moment s’ha superat la xifra de 1.705 abonats assolida la temporada passada, i la propera  fita serà arribar als 2.000 que tenia com a objectiu a principi de temporada.

Ara, ben entrada la temporada i amb compromisos de nivell a la vista, l’Spar Citylift Girona vol premiar als seus abonats amb dues entrades pel ja clàssic de Liga Dia davant Perfumerías Avenida. Sabent de la importància de l’enfrontament de cara a la classificació general de la lliga –actualment l’equip es troba a una victòria de les castellanes- el club vol que Fontajau mostri el seu millor aspecte i sigui una olla a pressió, veient aquest partit com una oportunitat per mostrar l’espectacle del bàsquet femení a tots aquells que encara no hi estan familiaritzats.

Tots els abonats interessats en la promoció podran recollir dues entrades en el partit de Liga Dia davant Duran Ensino Lugo d’aquest diumenge 2 de desembre.

D’altra banda, la compra d’entrades pel partit ja es pot efectuar mitjançant la nostra pàgina web: https://unigirona.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=106.

Attachment