La plantilla, en plena gira pel País Basc

La plantilla, en plena gira pel País Basc

Gira-Pais-Basc

Tram exigent, amb 6 partits a fora de casa abans d’acabar l’any, i també la primera volta, davant rivals molt exigents. Per contra, només seran 3 els que l’equip jugarà a Fontajau.

Tot i que encara no ens trobem en una fase avançada de competició, hi ha molt en joc: les primeres posicions de Liga Dia – amb la consegüent classificació per a la Copa de la Reina – i el lideratge de la fase de grups de l’Eurocup Women. Aquest darrer objectiu és especialment important per evitar la primera eliminatòria de la competició europea, ja que la primera plaça dóna dret a jugar directament la Ronda de 16.

Després de l’exigent partit d’ahir davant Araski a Vitòria, l’equip ha viatjat directament avui a Gernika, on a la tarda s’exercitarà al gimnàs de l’hotel en una sessió de recuperació. Demà les jugadores gaudiran d’un matí lliure, però a la tarda ja s’entrenaran amb el cap posat al partit corresponent a la quarta jornada de l’Eurocup Women que les enfrontarà amb Lointek Gernika Bizkaia.

Sens dubte, aquest serà un partit clau pel que fa a la classificació del grup F, on les gironines dominen amb un 3-0 al caseller i les basques buscaran la victòria per condensar la part alta de la classificació i empatar a 3-1.

Attachment