L’SPAR SUPERA A L’ENSINO I JA PENSA EN DIMECRES

Tot i la igualtat inicial i el bon partit de Blanca Millán (21 punts), la segona part l’Spar Girona ha dominat en els dos costats de pista, frenant les possibilitats de les gallegues (75 a 54). Murphy i Cornelius han sigut les principals referències ofensives de l’Uni, amb 13 punts cadascuna.

Descencert inicial
Un Ensino Lugo focalitzat en atacar la zona ha imposat el seu joc en el primer compàs de partit (cistelles de Martiañez i Giomi, 1 a 4). Les gironines, que en els minuts inicials s’han mostrat erràtiques en l’entrega de pilota, han aprofitat l’encert des de la personal per avançar-se en el marcador (8 a 7) i un rebot ofensiu finalitzat per Araújo ha posat el +3 a favor. Amb el temps mort de les visitants, l’Uni ha proposat un joc més col·lectiu (triple de Shay, 13 a 7) i una gran jugada final finalitzada per Crystal ha tancat el primer quart (18 a 16).

Cop d’autoritat
L’intent de remuntada del Lugo (cistelles de Roundtree i Millán, 18 a 22) ha estat ràpidament contestat per un triple de Cornelius i una cistella des de la mitja distància d’ Etxarri (23 a 24). No obstant això, el segon intent de les visitants ha resultat efectiu i dues cistelles consecutives de Millán han posat el -3 (23 a 26). Amb el temps mort de Bernat Canut, les gironines han recuperat la millor versió, tant a nivell ofensiu (triple Cornelius i rebot ofensiu finalitzar per Araújo) com defensiu (34 a 28). En el tram final, ambdós conjunts s’han encallat, tot i que les ganes de Crystal Bradford (entrada i triple) han posat el +11 (39 a 28).

Amb el pas per vestidors, l’Spar ha recuperat la millor versió de l’MVP de la temporada passada: Rebekah Gardner. L’americana s’ha mostrat intractable, tant en atac com en defensa, i ha imposat el seu joc per incrementar l’avantatge (47 a 28). El temps mort visitant ha millorat la imatge del Lugo. Blanca Millan s’ha fet amb l’ofensiva de l’Ensino i les blanques han tancat el tercer quart a només 11 punts (52 a 41).

Domini sota cistella
Ja en l’últim quart, l’SparGirona ha posat la cinquena marxa gràcies a l’efectivitat sota cistella. De fet, amb els punts d’ AraújoGiedre i Flores s’ha arribat a la seixantena de punts (62 a 44). Seguidament, i amb l’Ensino bloquejant la zona, Cornelius ha trobat una via des de la llarga distància i l’Uni s’ha imposat per 73 a 50.