L’Spar Citylift Girona signa, juntament amb el Girona FC, l’ampliació del conveni que l’uneix amb el projecte del Consell Esportiu del Gironès “La Grada Suma”

L’Spar Citylift Girona signa, juntament amb el Girona FC, l’ampliació del conveni que l’uneix amb el projecte del Consell Esportiu del Gironès “La Grada Suma”

LGS1

A la signatura hi han assistit el president del Consell, Narcís Boschdemont, el president de l’Spar Citylift Girona, Cayetano Pérez, la jugadora Bea Sánchez i el president del Girona FC, Delfí Geli.

La Grada Suma és un projecte que té com a objectius l’educació en valors mitjançant l’esport amb una transferència directa a la societat des de les escoles i clubs esportius. Pretén animar a la mainada a reflexionar sobre la importància de l’ambient que es viu en un esdeveniment esportiu, així com minimitzar o eradicar les conductes inapropiades dins i fora del terreny de joc.

El nostre club hi participa des de l’inici del projecte sabent de la importància i la incidència que el nostre club té pel fet de ser una entitat esportiva de primera línia. En paraules del nostre president, Cayetano Pérez: “estem molt orgullosos de poder participar en aquest projecte. Som un club que en pocs anys ha experimentat un creixement constant, i sabem que això és gràcies als valors que hem anat aplicant des dels nostres inicis. Ara és el moment d’inculcar aquests valors a la mainada, i estem treballant per fer-ho des de ja fa temps.”

Cayetano també ha volgut destacar que “ens il·lusiona molt posar el nostre granet de sorra per fer que nenes i nens ara tinguin com a exemples a seguir les jugadores de l’Spar Citylift Girona. Històricament, els ídols dels nens sempre havien estat esportistes masculins, però estem molt contents d’afirmar que això començant a canviar.”

L’alera-pivot Bea Sánchez tampoc s’ha volgut perdre la cita i s’ha mostrat molt contenta de notar l’escalf dels nens i nenes que setmana rere setmana acudeixen a Fontajau per donar suport a l’equip: “L’esport en si transmet valors com l’esforç, l’equip, el sacrifici… Per nosaltres és una satisfacció enorme ser el mirall de tots els nens i nenes que ens segueixen.”

Attachment