LA PRÈVIA | Arka Gdynia – Spar Citylift Girona

LA PRÈVIA | Arka Gdynia – Spar Citylift Girona

L’Spar Citylift Girona buscarà aquesta tarda la primera victòria, fora de casa, de la seva història a l’Eurolliga.

LA PRÈVIA | Arka Gdynia - Spar Citylift Girona

Després d’una bona setmana, l’equip d’Eric Surís es prepara per a la que pot ser la primera victòria fora de casa en l’Eurolliga de la història del club. Amb els ulls posats en el que els espera els pròxims dies, l’equip viatja fins a Polònia per al que promet ser un partit molt disputat i exigent, seguint la tònica d’Eurolliga.

Arka Gydnia rep a les gironines amb 0 victòries a casa, una arma de doble tall que manté a l’Spar Citylift Girona en alerta pel que pugui passar, ja que en l’eliminatòria prèvia d’Eurolliga, les de Polònia van sorprendre el Botes SK turc, demostrant que la plantilla té molt nivell i que no són, en cap cas, la ventafocs del grup. Les poloneses són les actuals líders de la seva lliga, amb 6 victòries i 0 derrotes.

David Muñoz, segon entrenador i scouter, alerta que “Són molt agressives defensivament i sobretot quan estan a casa seva, que pugen un punt i les fa un rival molt dur. Sobretot destacant a la Maryia Papova, excel·lent tiradora de 3 i a la Rebecca Allen, jugadora que domina la capacitat de finalitzar les jugades, entre altres coses”.

En la mateixa línia, Eric Surís va comentar a la prèvia que “Ens equivocarem si pensem que el Gdynia és la ventafocs del grup. Tots els equips, a l’Eurolliga, hi són per mèrits propis.”

La pivot sèrbia, Tijana Andusic, considera que “Són un equip jove però amb experiència i no serà gens fàcil. Haurem d’estar centrades els 40 minuts.”

L’equip gironí arriba al partit amb un estat anímic optimista i amb il·lusió però conscient que serà difícil guanyar fora de casa contra jugadores molt físiques i contra un equip que ja té història i experiència a l’Eurolliga.

Attachment