LA PRÈVIA | CB CLARINOS– SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | CB CLARINOS– SPAR GIRONA

El proper dimecres (21:00 h., hora peninsular) l’Uni Girona visita al Ciudad de la Laguna Tenerife.

“Aquesta setmana, i en general fins a la finestra FIBA, ja és un no parar”. És l’argument d’Èric Surís per qualificar de “bestiesa” el calendari amb set partits en vint dies que afronta a partir de demà l’Spar Girona. De moment, el primer matx ja l’hem superat. No obstant això, per seguir creixent, l’Spar Girona haurà de superar a una de les sorpreses de la lliga, el Ciudad de la Laguna Tenerife (CB Clarinos).

Descansant només dos dies, el nostre conjunt viatja a Tenerife per intentar sumar la seva segona victòria de la marató de partits. Aquest dimecres a les 21 h (hora peninsular), les jugadores d’Eric Surís hauran de sumar esforços per sumar la sisena victòria consecutiva de la temporada.

L’Uni Girona tindrà davant un rival que ha sorprès la Liga Femenina Endesa. De fet, el conjunt insular està protagonitzant el seu millor balanç de la seva curta història, amb un sorprenent 4 a 1. I si el Tenerife està en una meritòria cinquena posició és gràcies a la mà del seu entrenador Claudio García Morales.

No obstant això, les nostres jugadores han entrenat de valent durant aquests dos dies. La incorporació de l’americana Chelsea Gray ha donat un plus de qualitat a la plantilla -15 punts en el seu debut-, i l’Spar Girona ja espera amb ganes el partit per intentar sumar la sisena victòria consecutiva de la temporada.

Attachment