La Prèvia | Famila Schio – Spar Girona

La Prèvia | Famila Schio – Spar Girona

Oportunitat històrica. L’Spar Girona disputarà avui el partit més important de la seva trajectòria continental. Si les gironines s’imposen aquesta nit contra al Famila Schio (20 h Esport 3, TV Girona i YouTube FIBA) -o perden de menys de quatre punts- entrarà per primera vegada en el selecte grup de les 8 millors d’Europa.

L’equip arriba més preparat que mai per a la cita. Ahir, les nostres jugadores van plantar cara al gegant rus: l’UMMC Ekaterinburg. Tot i l’alt nivell del matx, Alfred Julbe va aconseguir dosificar la plantilla, i és que la jugadora amb més temps al parquet va ser Labuckiene (21:48).

“Era un repte difícil jugar de tu a tu amb el millor equip d’Europa amb diferència i a l’hora intentar l’objectiu que cap jugadora jugues més que una determinada xifra de minuts -i que en 24 hores no costes de recuperar-. Ho hem portat molt bé, tothom que ha sortit ha donat el màxim en atac i defensa”, destacava el nostre entrenador després del partit.

Fa dies “que anem pensant en el partit de Schio”, reconeix el tècnic. Davant tindrem un equip complicat. A la part alta de la Serie A, les d’Alfred Julbe hauran de fer un altre partit memorable contra el Famila per fer història.

Attachment