Un Spar Girona impecable dóna guerra al gegant rus (UMMC EKATERINBURG 90 – 83 SPAR GIRONA)

UN SPAR GIRONA IMPECABLE DÓNA GUERRA AL GEGANT RUS (UMMC EKATERINBURG 90 – 83 SPAR GIRONA)

L’Spar Girona pot estar orgullós del partit d’avui. De fet, en estones, el nostre conjunt ha dominat al gegant rus, aconseguint imposar el seu estil de joc. Plantant cara fins al final, el talent individual de l’Ekaterinburg s’ha acabat imposant (90 a 83).

María Araújo ha continuat amb l’estat de gràcia de l’últim partit i una gran acció seva s’ha convertit en la primera cistella de l’Spar. Tot i l’ofensiva local, les nostres jugadores han plantat cara a les campiones d’Europa (11 a 6, min. 5). Un bon parcial de les locals, on Jonquel Jones i Quigley han posat el 15 a 6, ha estat trencat gràcies a un bon moviment de Reisingerova (15 a 8). El moviment de pilota de les nostres jugadores han permès a l’Uni anotar tres tirs alliberats, mitjançant Paola Ferrari (de tres), Labuckiene i Elonu (17 a 15). El bon joc de les d’Alfred Julbe no ha intimidat al conjunt rus, que en un tancar i obrir d’ull ha fet un parcial de 7 punts. Tot i la bona dinàmica de l’Ekaterinburg, una entrada de Giedre ha tancat el primer quart (24 a 17).

L’Spar Girona ha plantejat un segon quart amb transicions ofensives ràpides. El ritme de joc de l’Uni ha sorprès les russes. De fet, primer Labuckiene -després d’un bon rebot ofensiu d’Elonu– i després una gran acció de Chelsea Gray han col·locat a les gironines a només 1 punt. La bona feina de l’Uni ha tardat poc a ser premiada. Reisingerová, des de la mitja distància, ha superat la defensa local i ha posat a l’Spar per primer cop per sobre del marcador. Un triple de Vasic ha confirmat el bon moment del nostre equip (30 a 34). El marcador ha sorprès als dos conjunts. Els nervis han fet presència i ambdós conjunts han intercanviat cistelles des de la personal (35 a 36). Meesseman, des de la mitja distància, ha tornat a posar a l’UMMC per davant (parcial de 6 a 0). Cal destacar la bona actuació de Griedre. Amb 10 punts ha set l’arma ofensiva de l’Uni en el segon quart (5 de 5 en tirs). El segon quart ha acabat amb un triple a l’últim segon de la nostra capitana (44 a 41).

A només tres punts, l’Spar Girona no s’ha intimidat i una gran acció individual de Vasic ha tornat a situar al nostre conjunt a només un punt. La missió de les russes s’ha vist reflectida en la segona jugada: deixar sola a Quigley. Amb ganes de canviar el xip, l’Ekaterinburg ha fet ús de la seva constel·lació d’estrelles per allunyar-se en el marcador. Un intent que ha fracassat amb la insistència de Reisingerová, Chelsea Gray i Laia Palau (57 a 56). Quan més bé ha estat el nostre equip, les russes han tornat a fer ús de Quigley per escapar-se (65 a 56). Un tir en suspensió de Laia Palau i una cistella oportuna de Labuckiene han donat esperances a l’Spar Girona (67 a 60).

Laia Palau s’ha mostrat intractable a lúltim quart. Un triple i una entrada de la capitana han posat a l’Spar a només dos punts (67 a 65). Amb la insistència de l’Uni, l’Ekaterinburg ha posat una marxa més amb un bon parcial (79 a 70). Tot i les bones accions de Gray i ReisingerováMeesseman, des de la personal, ha castigat al nostre conjunt (86 a 75). La fe d’Araújo ha tornat a apropar a les gironines amb dues cistelles consecutives. Finalment, l’Ekaterinburg ha superat a l’Spar Girona per 90 a 83.