LA PRÈVIA | KANGOEROES MECHELEN – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | KANGOEROES MECHELEN – SPAR GIRONA

Superats les dues primeres jornades de l’Euroleague Women (victòria a la pista del Landes i superat l’examen contra l’Schio amb claredat), l’Spar Girona viatja a Bèlgica per enfontrar-se contra el cuer del grup: el Kangoeroes Mechelen.

Tot i que les gironines tenen l’oportunitat de sumar tres victòries consecutives a la competició i situar-se a la part de dalt del grup B, Bernat Canut qualifica aquest enfrontament de tant o més complicat que els altres. “És l’Eurolliga, tots els equips tenen molt talent i solucions, i és a fora de casa”. “L’avís és el calendari en si, juguem cada tres dies. Sabem que serà llarg, que tindrem alts i baixos, i ni ens hem d’emocionar gaire després de les victòries ni caure molt avall després de les derrotes”.

L’Uni té l’oportunitat de refer-se després de la primera derrota a la LF Endesa. És per aquest motiu que l’Spar afronta aquest partit “amb l’ambició de fer una bona feina i sumar la tercera victòria”, valora Bernat.

Molt d’atac
140 punts en només dues jornades. És una dada que mostra clarament l’estil de joc de les locals. Segons Bernat Canut, el Mechelen “Juga moltes possessions, molt vertical i va molt al rebot ofensiu. El primer avantatge que troba en atac l’executa i tira a cistella”. A més, “són molt verticals i amb un entrenador que sempre, tant amb les seleccions que ha portat com amb els seus equips, busca revolucionar molt el joc”.

Per contra, el Kangoeroes és, finalitzada la jornada 2, la pitjor defensa del grup B, amb 170 punts encaixats. “Aquesta bogeria de vegades els surt malament, però en d’altres, els va molt bé”, destaca el nostre entrenador.

Respecte a les jugadores, destaquen els noms de Ziomara Morrison (15,5 punts i 5 rebots per partit), Moran Bertsh (15 punts per partit), Lisa Berkani (14 punts) o Laura Resimont.

La Llibreta del partit
Després de caure contra el Casademont Zaragoza, l’objectiu de l’Spar Girona és centrar-se “a fer les coses bé i ser una mica millors que l’altre dia a Saragossa”. D’aquesta manera, les gironines recuperaran de nou la millor versió.

Attachment