L’SPAR GIRONA CONTINUA IMPULSANT LA MARCA EMPRESA UNIKA

L’SPAR GIRONA CONTINUA IMPULSANT LA MARCA EMPRESA UNIKA

El club ha creat un nou format aprofitant els partits d’Euroleague Women.

El passat dimecres 02 de novembre, l’Uni Girona va iniciar el primer sopar d’Euroleague Women: un esdeveniment en què es vol agrair a les empreses col·laboradores del club i que també aspira a augmentar la implicació i la relació activa d’empreses del territori gironí al projecte de l’Uni Girona.

La primera jornada, organitzada pel Restaurant Can Valls, va ser tot un èxit i va comptar amb la presència de directius, del consell assessor, membres del club, les jugadores María Araújo, Rebekah Gardner, l’entrenador Bernat Canut i la directora esportiva Laia Palau i representants de les empreses Spar, Bauhaus, Espai Gironès, Infoself, Lleal Tulsà, Ginvest, Valent, Audit Energia, Valvi Assegur, Nuduka, Porcus, Inter 4 Figueras, Solventa6, Comercial Masoliver, Atria Legal i Mémora.

“Pel club és important fer aquests actes per agrair a totes les empreses implicades a l’Uni Girona i també per convidar a empresaris de la zona per explicar de ben a prop que és el club”, va destacar Cayetano Pérez, president de l’Spar Girona.

Durant la jornada, els organitzadors van donar a conéixer a les empreses presents tant el projecte com l’estructura del club i els seus valors, així com la projecció que s’està fent de l’esport femení, en concret del bàsquet i la visibilitat del territori gironí a nivell europeu. Així mateix, es va transmetre els beneficis d’implicar les empreses al projecte i es va posar èmfasi en la importància de col·laborar en una entitat femenina que genera emocions, un sentiment de pertinença proper, familiar i amb grans aspiracions esportives.

La pròxima jornada serà el dimarts 15 de novembre amb l’ organització del Restaurant Can Xiquet.

Sobre l’esdeveniment
Aquest projecte neix gràcies al projecte Empresa Unika, un consell assessor extern al club que, de manera totalment desinteressada, ajuda a l’UNI a fer arribar el projecte a les empreses.

Attachment