LA PRÈVIA | Perfumerías Avenida – Spar Citylift Girona

LA PRÈVIA | Perfumerías Avenida – Spar Citylift Girona

Les gironines s’enfronten a la gran gesta de buscar el títol davant l’amfitrió.

El quart dia de competició de la Copa de la Reina Liga Endesa ha ajuntat, per quarta temporada consecutiva, els camins de Perfumerías Avenida i Spar Citylift Girona. Els precedents parlen a favor de les castellanes, campiones de les últimes tres edicions.

Els camins de tots dos conjunts han estat curts però intensos i molt desgastadors. Perfumerías Avenida, l’amfitrió, va debutar dijous en un partit força plàcid davant Durán Maquinaria Ensino Lugo, a qui va vèncer per un clar 89-43. D’altra banda, en el seu enfrontament de quarts de final, Spar Citylift Girona va haver de fer front divendres a un gran Cadí La Seu que va plantejar un partit molt intens fins als darrers minuts.

En la ronda de semifinals, però, hi va haver moltes semblances per a tots dos equips: les amfitriones van suar de valent per desfer-se d’un RPK Araski molt batallador, acumulant un gran desgast en gairebé els 40 minuts de partit. Les gironines, enquadrades amb Valencia Basket, van endur-se un duel molt disputat gràcies a l’encert i la serenor dels minuts finals. Amb un parcial de 14-0 en el darrer quart van segellar el seu passi per a la gran final d’avui.

Els precedents d’aquesta temporada, a diferència de les últimes finals del torneig del KO, són favorables a l’Spar Citylift. Fins al moment, aquesta temporada s’han disputat ja tres clàssics del bàsquet espanyol i tots tres han caigut pel bàndol gironí; els dos de lliga regular i la Supercopa, disputada a Girona al setembre.

Attachment