LA PRÈVIA | PERFUMERÍAS AVENIDA – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | PERFUMERÍAS AVENIDA – SPAR GIRONA

Vist que en el passat tercer quart el Perfumerías Avenida va arribar a dominar de 18 (28-46), i que finalment només es va perdre de vuit, es pot donar per bo haver arribat amb vida al duel decisiu.

Plantar-se per primer cop a la Final Four requereix un partit perfecte. L’Spar Girona necessita guanyar aquesta tarda el Perfumerías Avenida a Würzburg (19.00) per nou o més punts per remuntar els vuit de desavantatge (66-74) que porta del partit de dimecres en l’eliminatòria de quarts de final de l’Eurolliga.

De fet, si ens remuntem al tercer quart de les semifinals de la Copa de la Reina, el nostre conjunt perdia d’un avantatge més contundent. No obstant això, en l’últim quart les gironines van remuntar per imposar-se a l’Avenida.

Dit això -i si en 10 minuts vam fer història-, el nostre equip haurà de treballar tots els aspectes del joc per remuntar una renta més petita. Difícil, però no impossible.

DECLARACIONS ALFRED JULBE

“No només es tracta de guanyar: cal guanyar per més de vuit punts de diferència, i cal millorar en defensa, en rebot, en la circulació de la pilota i, sobretot, en l’encert”, va considerar el tècnic en l’entrenament previ del partit. Segons l’entrenador, l’Spar Girona haurà de jugar “un partit molt complet” per aconseguir capgirar els vuit punts de renda que ara té l’Avenida.

 

Attachment