La Prèvia | Perfumerías Avenida – Spar Girona

La Prèvia | Perfumerías Avenida – Spar Girona

L’última jornada de la primera volta de la Lliga Femenina Endesa -esperant encara el duel contra l’Al-Qázeres, que es va ajornar per covid-19- arriba carregada d’emocions. Torna el clàssic de les últimes temporades. L’Spar Girona viatja a Salamanca per disputar la jornada 15 (dissabte, 19:00 h a Teledeporte).

Tot i perdre les semifinals de la Supercopa per 74 a 78, la nostra plantilla ha canviat radicalment en comparació a aquell partit. Tot i que seguim comptant amb les mateixes jugadores, trobem dues diferències fonamenta’ls. La primera és la del nou entrenador Alfred Julbe. L’altre és que l’equip arriba amb més ritme de competició -a diferència d’aquell partit de semifinals, on només havíem disputat un partit de la Lliga Catalana mentre l’Avenida va poder disputar quatre partits-.

Respecte a la nostra plantilla, Alfred Julbe encara no sap si podrà comptar amb Frida Eldebrink. L’escorta segueix recuperant-se de la lesió que l’ha apartat dels últims partits. No obstant això, recupera a Paola Ferrari.

Davant nostre tindrem un rival que aquesta temporada 20-21 ho ha guanyat tot. Imbatible a la Lliga Femenina Endesa, el Perfumerías Avenida arriba després d’endur-se dues victòries en el seu grup d’Euroleague. Després de tornar de la seva Hub, les de Salamanca van tornar a la competició domèstica imposant-se al Embutidos Pajariel Bembibre, en un matx on van demostrar -en especial al 2n quart amb un parcial de 9 a 24- la gran qualitat de la seva plantilla.

Cal destacar que per aquest partit i després de fer-se el canvi de normativa, el Perfumerías Avenida ha fet oficial que al pavelló Würzburg i podran accedir els socis. Així doncs, i després de dos partits -Casademont Saragossa i València-, tornarà a haver-hi públic, uns fets que per Julbe “és positiu pel bàsquet”.

Attachment