Victòria contundent a Zamora (Quesos el Pastor Zamarat 31 – 65 Spar Citylift Girona)

Victòria contundent a Zamora (Quesos el Pastor Zamarat 31 – 65 Spar Citylift Girona)

Quesos el Pastor Zamarat 31 – 65 Spar Citylift Girona

Segona jornada de lliga regular i segona victòria per a les jugadores d’Eric Surís, que han sabut passar per damunt d’un CD Zamarat que no ha trobat el seu joc i no s’ha sabut enganxar al ritme de les gironines.

Primera meitat de domini molt clar de les gironines, que han vist com es posava amb un 4 -21 en el marcador en el primer quart amb un percentatge d’anotació força alta, dominant totes les facetes del joc.

Aquest domini ha seguit essent la tònica en el segon quart, on ha destacat la debutant Brittney Sykes -11 punts, 5 rebots, 5 assistències i un + 18 de valoració-. Les castellanes, amb un equip totalment renovat respecte a la temporada passada, han patit molt en el llançament de 3 i això els ha penalitzat en el descans, amb un marcador de 14 – 37.

Mateixa tendència en el marcador durant tota la segona meitat. Les gironines han estat en constant rotació pel fet que només disposaven de 8 jugadores i els percentatges d’encert en els tirs de camp han disminuït un pèl però la bona defensa en estat clau per no reduir la renda aconseguida en els dos primers períodes.

Finalment, amb un 31 – 65 en el marcador, l’equip s’ha assegurat la segona victòria de la temporada en lliga regular i ja està llest per encarar la primera setmana de doble compromís davant IDK Gipuzkoa el dimecres i Duran Maquinaria Ensino Lugo el diumenge a Fontajau.