La Prèvia | SEDIS BÀSQUET – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | SEDIS BÀSQUET – SPAR GIRONA

Després d’aterrar de Turquia, on l’equip va sumar una important victòria contra el Sepsi romanés i es va classificar pel grup C de l’Euroleague Women 2020-21, l’Spar Girona segueix amb la bogeria de calendari. Aquest dissabte, l’equip es desplaça a la Seu d’Urgell per disputar la jornada 9 de la Liga Femenina Endesa.

El nostre equip arriba amb dues notícies, una de bona i una de dolenta. A la Liga Femenina Endesa, les nostres jugadores van perdre la passada jornada contra el Valencia. No obstant això, les d’Eric Surís van guanyar un cop de moral positiu després de derrotar al Sepsi a l’Eurolliga.

Per aquest partit, el nostre entrenador no podrà comptar amb Helena Oma. Tot i l’homenatge del passat dimecres, i és que Oma va disputar els últims tres segons de partit, la jugadora encara no ha rebut el permís de la doctora per jugar un partit complet.

Per altra banda, el Sedis Bàsquet arriba aquest partit amb una victoria meritòria, i es que les jugadores de la Seu d’Urgell van guanyar a la pista del Movistar Estudiantes, una victòria que els i donarà molta moral pel partit de dissabte vinent.

Attachment