S’AVANCEN ELS HORARIS DELS PARTITS VINENTS

S’AVANCEN ELS HORARIS DELS PARTITS VINENTS

El partit de la jornada 9 contra el Cadi La seu i el de la jornada 8 contra el Bembibre s’han avançat una hora per la nova normativa.

Si fa un mes es va anunciar que el partit de la  jornada entre Embutidos Pajariel Bembibre i Spar Girona s’havia de canviar de data per la nostra participació en la fase prèvia de l’Eurolliga, l’estat d’alarma i el toc de queda imposat entre les 22:00 i les 6:00 hores han obligat el conjunt local a adoptar la determinació d’avançar una hora el partit. D’aquesta manera, la jornada 8 es disputarà a les 19:30 hores del dimarts 3 de novembre.

Un altre dels partits afectats és el del proper cap de setmana. La jornada 9 de la Liga Femenina Endesa entre el Cadi La Seu i el nostre conjunt s’ha tingut d’avançar una hora pel mateix motiu.

Tots els conjunts hem acordat la modificació dels horaris. Finalment, també s’ha rebut l’aprovació de la Federación Española de Baloncesto (FEB) que en el present curs s’està mostrant molt comprensiva i diligent amb la situació sanitària actual que està afectat al nostre món i, en especial, a l’esport.

Attachment