LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – VALENCIA BASKET

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – VALENCIA BASKET

Les nostres jugadores volen celebrar la primera victòria amb l’afició de Fontajau

Spar Girona i València Basket no van fallar en l’estrena de la LFEndesa. Amb moltes baixes, el nostre conjunt va aguantar la duresa del Kutxabank Araski i es va imposar a domicili (63-67), mentre que el València BC es va mostrar sòlid davant l’IDK Euskotren (77-48).

Les campiones de la Copa de la Reina (Spar Girona) i les campiones de l’última edició de la Supercopa LF Endesa es troben aviat a la competició, un problema pels dos conjunts que no podran comptar amb les seves jugadores WNBA.

LES BAIXES, UN PROBLEMA

Per aquest partit, Alfred Julbe ha destacat les baixes del nostre conjunt: “S’han donat una sèrie de circumstàncies que són perjudicials per nosaltres. De cara a València, la benzina serà una part del problema, sumat al talent natural de les jugadores de les taronja. Haurem de donar la millor cara possible i treballar bé el partit”.

Respecte a les rivals, el nostre entrenador considera que “és un equip molt treballat en aquest inici de temporada, ja que es jugaven la Supercopa, que els i ha anat molt bé, i la fase prèvia de l’Euroleague Women. És un equip que hereta molt de l’any interior i que ja anava cap a una bona línia”.

PRECEDENTS

Alts i baixos en els últims precedents contra el València Basket. La temporada passada, les nostres jugadores van superar a les taronja a la final de la Copa de la Reina, sumant l’únic títol FEB que faltava a les vitrines de Fontajau. No obstant això, en els play-off de la LFEndesa, les de Rubén Burgos es van imposar en els dos partits de les semifinals.

DECLARACIONS D’ALFRED JULBE

Attachment