LA PRÈVIA | Spar Citylift Girona – RPK Araski

LA PRÈVIA | Spar Citylift Girona – RPK Araski

El pavelló de Palau rebrà avui Araski, un rival molt sòlid que busca enganxar-se a la part alta.

49008309568_58f95da796_k

Tan sols 48 hores després de disputar el partit d’Eurolliga contra l’Arka Gdynia l’equip d’Eric Surís rep a Palau al RPK Araski.

Les basques es troben en la cinquena posició de la classificació i arriben al partit amb bones sensacions després d’aconseguir la desena victòria de la temporada, la permanència segura i una imatge d’equip guanyador.

Tots dos equips es van veure les cares en la primera volta i van ser les d’Eric Surís les que es van portar finalment la victòria (56-68) després d’un partit on les de Vitòria van donar guerra en tot moment. A la seva plantilla destaquen Laura Quevedo, Maria Asurmendi i Tamara Seda. Les dues primeres són les jugadores amb més minuts de l’equip i la tercera destaca per ser molt determinant prop del cèrcol.

Per part de l’equip català, l’Spar Citylift va veure com la setmana passada el Perfumerías Avenida els avançava i es posava líder de la classificació després que el conjunt de Girona perdés a Lugo davant el Durán Maquinaria Ensino (77-70). S’enfronten a la Jornada 18 de la Lliga Endesa amb Abby Bishop, la nova incorporació a l’equip, que ja dijous passat en el partit d’Eurolliga va jugar i anotar els seus primers punts.

David Muñoz, segon entrenador ha comentat en la prèvia que: “El principal perill és tot el roster d’Araski. Han sabut incorporar alguna peça que els hi faltava a mitja temporada, com Barbee. Tenen jugadores potents, amb punts a les mans i molt bones tiradores. La seva proposta de joc és molt alegre, de jugar en transició i intentar atacar en pocs segons. A més, han trobat la referent a la zona amb Tamara Seda.”

Attachment