Un Uni de més a menys es veu superat per un gran Araski (Spar Citylift Girona 59 – 68 RPK Araski)

Les basques s’han imposat en un partit molt encertat des del perímetre.

crònica-j18

Semblava que el partit es posava de cares per a l’Spar Citylift Girona en els primers minuts del primer quart. Laia Palau tornava a obrir el marcador per a l’equip català i les de Vitòria no estaven encertades en atac. Amb el pas dels minuts els papers s’han intercanviat i el Araski s’ha posat per davant en el marcador després d’un triple de Quevedo al qual li han seguit 4 més que han fet que l’equip de Madelen Urieta augmentés l’avantatge i s’emportés el primer quart. (17-23)

A l’inici del segon període la dinàmica semblava ser la mateixa, la defensa de l’equip d’Eric Surís no acabava de funcionar i el Araski trobava buits per a anotar. Els errors en la pista per part del conjunt local es feien evidents i faltava fluïdesa en el moviment de la pilota. Elonu ha estat l’encarregada d’empatar el partit i Marta Xargay, molt endollada en l’enfrontament (16 punts), ha posat a l’equip gironí per davant. Finalment les visitants s’han anat al descans havent marcat només 9 punts en el segon quart. (36-32)

En sortir dels vestuaris la superioritat de les basques ha tornat a la pista i amb el bon encert que han sabut mantenir durant tot el partit des de la línia de 3, Raquel Carrera ha anotat un triple que les ha posat per davant. L’equip d’Eric Surís ha intentat en tot moment retallar distàncies però un nou triple de les de Urieta des del mig camp ha tancat el tercer quart. (48-59)

El partit ha continuat complicat per a l’Spar Citylift Girona que en els últims minuts ha vist com les basques movien amb velocitat la pilota i augmentaven la distància en el marcador. Laia Palau, que ha estat espectacular aquesta nit (10 punts), ha posat a les locals a 4 punts però el RPK Araski ha sabut aprofitar les seves ocasions i no ha donat oportunitat a l’equip d’Eric Surís. Finalment les jugadores de Vitòria s’han emportat la victòria (58-69).