LA PRÈVIA | Spar Citylift Girona – Valencia Basket

LA PRÈVIA | Spar Citylift Girona – Valencia Basket

Les d’Eric Surís i les de Rubén Burgos arriben al segon partit de la competició del KO per dues vies força semblants a nivell de desgast i de treball en les seves respectives victòries.

El tercer dia de la Copa de la Reina 2020, que s’està disputant a Salamanca, ha decidit que gironines i valencianes creuin els seus camins a les semifinals. Les d’Eric Surís i les de Rubén Burgos arriben al segon partit de la competició del KO per dues vies força semblants a nivell de desgast i de treball en les seves respectives victòries.

Les catalanes, que van vèncer ahir a Cadí La Seu, encaren el partit de semifinals després de realitzar un gran desgast físic en el derbi català que suposava el seu debut. Un partit igualat, amb moltes alternatives en el marcador i una rauxa final de les urgellenques, esperonades pel públic que omplia la graderia del Multiusos Sánchez Paraíso de Salamanca, va propiciar que el marcador arribés pràcticament en taules fins als darrers cinc minuts de l’enfrontament. L’encert gironí en moments claus va decantar la victòria pel cantó de l’Spar Citylift, que es va guanyar així el passi a la semifinal d’avui dissabte.

Més tard va ser el torn de Valencia Basket que, aparellat al quadre dels quarts de final amb Ciudad de la Laguna Tenerife, va torbar-se amb seriosos problemes per dominar el partit. Al final del tercer quart, un 43 a 47 favorable a les illenques no va ser obstacle suficient per a les valencianes, que en un darrer període encertadíssim van aconseguir endur-se la victòria per 69-54.

L’últim precedent d’aquesta temporada entre els dos equips va acabar amb victòria de l’Spar Citylift per 62-73 a La Fonteta. Un partit on les catalanes van aconseguir dominar pràcticament tots els aspectes del joc des del primer moment. D’altra banda, el matx inaugural de la Liga Endesa d’aquest passat setembre també va decantar-se pel bàndol gironí, així com l’igualat duel dels quarts de final de la Copa de la Reina celebrada a Vitòria el curs passat.

Gironines i valencianes es veuran les cares aquesta tarda en el segon enfrontament de semifinals de la Copa, a les 16.30 h. El primer finalista sortirà del Perfumerías Avenida – RPK Araski que es disputarà a les 13 h. Tots dos partits seran emesos per Teledeporte.

Attachment