La Prèvia | SPAR GIRONA – ACS SEPSI SIC

La Prèvia | SPAR GIRONA – ACS SEPSI SIC

L’Spar Girona vol retrobar-se amb la victòria després de perdre contra el València.

Després d’aterrar el passat diumenge a Turquia, aquest dimecres l’Spar Girona disputa la fase prèvia de l’Euroleague Women (18 hores) contra el Sepsi SIC. En cas de guanyar, el nostre conjunt s’unirà al grup C amb els equips Famila Schio (Itàlia), TTT Riga (Letònia) i UMMC Ekaterinburg (Rússia) i Fontajau tindrà possibilitats d’albergar el HUB del seu grup (que es disputarà entre novembre i desembre). Aquesta decisió encara està en fase d’estudi i, juntament amb l’ajuntament, estem a l’espera de com evoluciona la situació d’emergència causada per la covid.

El nostre conjunt arriba a Turquia després de perdre el disabte passat a casa contra el Valencia. Tercers a la Liga Femenina Endesa, l’equip entrenat per Eric Surís buscarà retrobar-se amb la victòria i certificar el pas a la següent ronda. Tal com destaca el nostre entrenador, l’Uni Girona espera “el matx amb moltes ganes. És un partit que tenim marcat des de fa temps. És un qualifier d’Eurolliga. Hem de canviar el xip de lliga, ja que entrem en un partit FIBA, una dimensió que tenim experiència i que canvia el perfil de joc”.

La nostra experiència en aquesta competició haurà de ser l’element diferenciador principal. Tot i que l’entrenador visitant Zoran Mikes ha aconseguit un gran èxit en les últimes temporades en l’àmbit nacional i ha certificat un progrés constant en l’EuroCup Femenina, serà la primera vegada que el Sepsi participa a la competició europea per excel·lència. A més, l’ACS Sepsi-Sic arriba sense rodatge, i és que la Lliga Romanesa encara ha de començar.

L’Uni Girona es trobarà a un equip preparat que ha fet reforços especials per afrontar aquest qualifier d’Eurolliga. Pinelopi Pavlopoulou és, a priori la seva jugadora més desequilibrant. Procedent de l’Olympiakos, de què ha arribat aquest estiu, la base grega (1,72 d’alçada) assumeix el paper de líder en un roster que també ha incorporat a Ruzickova, Rebekah Gardner, Stoiedin, Kincso Kelemen i Oumou Toure.

Attachment