NEORG RENOVA AMB L’SPAR GIRONA

NEORG RENOVA AMB L’SPAR GIRONA

Neorg reafirma la seva aposta pel bàsquet femení amb l’Uni Girona. L’empresa líder en disseny, planificació i gestions creatives per incrementar la visibilitat online i offline de la teva marca ha renovat el patrocini de l’equip de bàsquet femení Spar Girona per a la temporada 2020-21.

Des del club seguirem lluitant per assolir el màxim d’èxits juntes possibles entre les dues entitats i d’aquesta manera seguir creixent per tenir un futur brillant. A la vegada, també volem agrair a Neorg Branding Partners el seu compromís i la seva aposta per nosaltres en aquests temps d’emergència sanitària causada per la Covid-19.

UNITS DES DE FA ANYS

Cal destacar l’aposta de Neorg pel nostre club. El 2015 el nostre club va estrenar la nova pàgina web www.unigirona.cat, molt més actualitzada i amb un disseny i opcions adaptades a les noves necessitats. Gràcies a l’acord amb l’empresa gironina Neorg, l’Uni Girona va posar en funcionament la botiga online que permet als seguidors i aficionats d’arreu del món comprar els productes de merchandasing del club.

Attachment