L’UNI SUPERA ELS QUARTS DE FINAL DE LA COPA (SPAR GIRONA 73 – 55 MOVISTAR ESTUDIANTES)

L’UNI SUPERA ELS QUARTS DE FINAL DE LA COPA (SPAR GIRONA 73 – 55 MOVISTAR ESTUDIANTES)

Foto: David Subirana

Victòria treballada de l’Spar Girona. Tot i les ganes de córrer de l’Estudiantes, les gironines han imposat el seu estil de joc i des de la llarga distància (10/23 en triples) han dominat els quarts de finals de la Copa de la Reina.

Amb el rebot ofensiu a les mans de Julia Reisingerová, l’Spar Girona ha dominat el tram inicial de partit, amb cistelles de Palau i Eldebrink (5 a 0). Els següents tirs de camp no han entrat i han per mes respirar al Movistar Estudiantes (7 a 7). Aquest canvi d’actitud de les visitants ha obligat a l’Uni ha fer una defensa en zona per frenar la rèplica de les madrilenyes. Un intent exitós, i Julia Reisingerová ha sumat un 2+1 per trencar el parcial negatiu. Amb la gran notícia de la tornada de Gray, l’Spar Girona ha seguit sumat i un gran Pick&Roll entre Frida i Elonu ha obligat a l’entrenador local a demanar temps mort (16 a 7). La pausa no ha canviat el ritme de partit de les gironines i un gran rebot ofensiu d’Elonu ha acabat amb triple de Chelsea Gray. Tot i la pressió de l’Uni, el Movistar Estudiantes ha convertit dues cistelles consecutives per posar el 19 a 13.

El parcial a favor de l’Estudiantes ha seguit augmentant-se de la mà de Silva (19 a 15). Amb les madrilenyes pressionant, María Araújo ha frenat al Movistar amb un triple i una gran entrada (24 a 15). Amb el canvi de dinàmica, Paola Ferrari no ha desaprofitat el seu torn des de la llarga distància i l’Spar ha posat el +10 en el marcador. Amb un Movistar Estudiantes descol·locat, les gironines han seguit incrementant el ritme de partit i en un tres i no res l’Uni ha dominat tot els aspectes ofensius, posant la diferència des de la llarga distància -triples de Paola, Araújo i Vasic- (40 a 31).

De la mateixa manera que ha acabat el segon quart ha començat el tercer període. Tot i la cistella d’Elonul’Estudiantes ha anotat per partida doble al contraatac (42 a 35). Amb cansament a les cames, ambdós equips han baixat el ritme de partit i les faltes personals han fet presència. Les opcions de les madrilenyes han passat pel contraatac. Cada ocasió fallada de les gironines, les madrilenyes han volgut anotar a l’esquena de l’Spar Girona (46 a 42). Amb les madrilenyes de nou al partit i amb l’Eldebrink fora de joc, l’Uni ho ha donat tot per seguir sumant i un triple de Gray ha trencat el parcial (49 a 42). Els punts de l’americana han despertat a l’equip i Araújo s’ha sumat a la festa del triple per acabar el quart amb un 59 a 49.

Tot i la gran defensa de Palau, l’Estudiantes ha començat el quart anotant després d’un rebot ofensiu. Al següent atac, Elonu no ha perdonat i l’Spar ha tornat a posar el +10. Intractable en atac, la nacionalitzada nigeriana ha abandonat el xoc amb la quarta falta personal, donant entrada a María Araújo. La gallega ha seguit abusant des de la línia de tres i l’Spar ha superat el Movistar Estudiantes per 73 a 55.

Attachment