LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – PERFUMERÍAS AVENIDA

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – PERFUMERÍAS AVENIDA

Foto: David Subirana

Després de superar el repte nacional de la Copa de la Reina -únic trofeu de la federació que ens faltava a les nostres vitrines-, les nostres jugadores es tornen a vestir de gala per disputar una de les experiències més importants de la història de l’Spar Girona: els quarts de final de l’Euroleague Women.

Aquest dimecres (20:00 h, Esport 3, Catalunya Radio, Rac 1), el Würzburg torna a albergar una bombolla d’Euroleague. En l’anada dels quarts de final, el clàssic de la Lliga Femenina Endesa es trasllada a la màxima competició europea de clubs. En cas de superar el Perfumerías Avenida, les gironines tornarien a fer història en classificar-se per primera vegada a una Final Four.

EL RIVAL

Si fa dues setmanea les de Roberto Iñiguez arribaven amb la cinquena marxa posada, el guió ha canviat radicalment. Després de caure contra el nostre conjunt a les semifinals de la Copa de la Reina, la seva tornada a la competició regular no ha sortit com elles esperaven, i és que les blaves van perdre el seu primer partit de Lliga contra un altre rival directe: el València.

De les seves jugadores, podem destacar a l’americana Katie L. Samuelson (15,3 punts per partit i 4,9 rebots per partit), Tiffany Hayes (11,9 punts per partit i 1,7 recuperacions per partit) i la capitana Sílvia Domínguez, guanyadora de les últimes quatre edicions.

COM ARRIBEM

En un mes carregat de clàssics -dos a l’Euroleague, un a l’última jornada de la Lliga Femenina Endesa i el passat de les semifinals de la Copa de la Reina-, les nostres jugadores arriben en el millor moment de la temporada. Després de proclamar-se campiones de la Copa, les gironines van tornar a la Lliga Femenina Endesa imposant-se amb claredat contra l’Araski.

Attachment