LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – PERFUMERÍAS AVENIDA

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – PERFUMERÍAS AVENIDA

El segon partit dels Quarts de Final de l’Euroleague Women serà aquest dimecres a les 20h

Història viva la que es viurà demà a Fontajau. Després de disputar tots els partits de quarts de final a pista contrària, per fi ha arribat el dia en el fet que el nostre pavelló es vestirà de gala per un partit del Top 8 d’Europa. I és que aquest dimecres, l’Spar Girona disputa el segon partit contra el Perfumerías Avenida a Girona.

“Jugar a casa és sempre molt important per nosaltres, ja que el públic és com una jugadora més. Cada vegada que es demana suport, l’afició ho dona tot, i això és el que mou a l’Uni”, ha destacat Lauran Antoja en la prèvia sobre aquesta cita històrica.

Sumar per seguir somiant
Les d’Alfred Julbe han renovat energies després de caure al primer partit de la fase eliminatòria de l’Euroleague Women que es va disputar el passat dimecres i han treballat per enfocar-se millor en la segona ronda. “Crec que ens vam col·lapsar. Estàvem molt incòmodes a la pista i vam acabar fallant coses que no hauríem d’haver fallat i, evidentment, tenim un marge de millora que és fàcil d’assumir”, valora Laura Antoja.

La segona entrenadora creu que els problemes defensius van ser arran de “les males sensacions que vam tenir durant tot el partit”, i és que sempre hi ha un equip al davant que fa tot el possible per parar les jugadores importants, el ritme que ens agrada i les situacions que ens beneficien. “Elles juguen les seves cartes i, a més a més, ho tornaran a fer. Per tant, no sabem ben bé com anirà el partit”.

S’ha d’aprendre dels errors i s’ha de millorar la situació per tal que no es torni a repetir un matx com aquell, ja que “és una imatge que no ens agrada i una sensació de joc que no és la correcta. Tenim molt més a donar del que vam fer a Salamanca. L’equip es mereix, almenys, lluitar fins a l’últim moment per excedir el partit”, expressa Antoja. És per això que el conjunt ha estat treballant intensament per no bloquejar-se tant, donant més respostes i estímuls per saber reaccionar a tot allò que faci l’equip visitant.

Perfumerías Avenida
No hi ha cap sorpresa quant a les jugadores del conjunt rival, però s’han de tenir molt clares les posicions en què l’equip posa les seves peces. Laura Antoja fa una breu valoració de les jugadores més destacables del Perfumerías Avenida. D’una banda, hi ha Silvia Dominguez, “una jugadora molt contrastada i, als partits clau, agafa un lideratge que hem d’assumir que hi és”. D’altra banda, hi ha Samuelson, “que ens obre molt de camp i ens fa anar una mica de bòlit. Però alhora tenim una mica més agafades les peces de Copper. Esperem que puguem continuar així perquè és una jugadora bastant determinant en l’u contra u”.

LA LLIBRETA DEL PARTIT
Per tal de donar el màxim en aquest partit tan important, Antoja té clar el que s’ha de fer i és que les jugadores han de sortir “sense por, sense dubtar i amb la idea de guanyar el partit. No ens n’hem d’anar avall ni tenir inèrcies que fan que els resultats siguin més voluminosos del que haurien de ser”.

Attachment