LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – SPAR GRAN CANÀRIA

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – SPAR GRAN CANÀRIA

Foto: David Subirana

Nova jornada sense temps de recuperació. L’Spar Girona afronta aquesta tarda el tercer partit en cinc dies. Després de superar al Durán Maquinaria Ensino Lugo a domicili, l’Spar Girona es torna a calçar per disputar un dels dos partits ajornats -en directe a les 19:30 h per TV Girona i Canal Feb-.

Respecte a les rivals, tot i perdre l’anterior jornada contra el Perfumerías Avenida, el joc interior de l’Spar Gran Canària pot complicar les expectatives gironines. “El partit serà molt intens físicament. El conjunt insular té un joc interior molt poderós. Ens trobarem amb una de les jugadores que més rebots agafa. Serà un bon partit en l’àmbit físic”, analitza María Araújo.

Després de tornar a terres catalanes el passat dilluns, les jugadores només poden entrenar en la sessió de tir d’aquest matí. “No tindrem temps per entrenar per al partit. És un desavantatge perquè vam arribar i ens posem directament al ritme de partit. El cos no té aquest temps d’adaptació”, destaca la segona capitana.

No obstant això, “l’equip ve amb bones sensacions contra l’Ensino Lugo. Estarem preparades i llestes per fer un bon partit”, finalitza Araújo.

Per aquest partit, Alfred Julbe no podrà comptar amb Clàudia del Moral. La nova incorporació de l’Spar Girona no estava inscrita en la jornada 19 de la Lliga Femenina Endesa.

Attachment