SANUM, NOU COL·LABORADOR DE L’SPAR GIRONA

SANUM, NOU COL·LABORADOR DE L’SPAR GIRONA

Foto: David Subirana

Sanum Healthy House, empresa que ofereix diferents productes naturals i ecològics d’alimentació dietètica i complementació esportiva, vincula la seva marca amb l’Spar Girona; lligant així els valors de responsabilitat i salut propis d’ambdues entitats.

L’acord s’ha formalitzat aquesta tarda al pavelló de Fontajau de Girona. A la signatura hi han assistit, per part de Sanum Healthy HouseAday Benítez, Sergi Mateo i David Puigvert, i per part de l’Spar Girona, Cayetano Pérez i María Araújo.

Aday Benítez, jugador del Girona FC i soci de Sanum, juntament amb Borja García, s’ha mostrat molt satisfet per aquest acord de col·laboració. “Estem molt contents de fomentar els bons hàbits, ja sigui en bàsquet i en altres esports. Avançar amb l’Spar Girona, que és un referent tant en bàsquet femení com a Euroleague Women és una alegria molt gran”. El jugador del Girona reconeix que la bona alimentació l’ha fet rendir durant més temps. “La nutrició és fonamental per tenir rendiment i estar molt de temps rendint al màxim nivell. Personalment, crec moltíssim i és bo per a tothom entendre-ho i fer-ho”.

Per la seva banda, Cayetano Pérez ha volgut remarcar que pel club “és un acord molt important. Ens fa molta il·lusió. La nutrició és fonamental pel rendiment nostres jugadores. Col·laborar amb Sanum per menjar bé i que les nostres jugadores als desplaçaments puguin tenir una alimentació sana farà augmentar el seu rendiment. Esperem que sigui un acord per molts anys”.

L’ALIMENTACIÓ, FONAMENTAL PEL RENDIMENT ESPORTIU

En aquest acord també hi ha assistit Sergi Mateo, nutricionista del Girona FC i soci de Sanum HH. “S’està demostrant que en el rendiment, un dels factors més importants és la nutrició. El Poke bowl no deixa de ser una opció més, on és atractiu tant en l’àmbit visual i en el sabor”.

María Araújo, jugadora de l’Spar Girona i estudiant de nutrició, ha valorat positivament l’arribada dels Poke Bowls de Sanum pels viatges del nostre conjunt. “És un punt a favor, ja que requereix la part saludable i té molta varietat, per no menjar sempre el mateix. Això ens ajuda mentalment. Com esportista sentir que menges bé i saludable a la vegada ens ajuda a estar més bé. Des de sempre m’ha agradat la nutrició. Es nota molt la diferència al ser conscient amb els aliments. Saber que estàs ingerint coses que són bones pel teu cos és quelcom molt positiu, a part, es veu reflectit a pista”.

Aquest acord permetrà apostar per una alimentació més saludable i millorar l’alimentació del club. D’aquesta manera, ambdues entitats treballaran de la mà per millorar la qualitat de vida de la plantilla.